Vinci "MOD"

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
aart Offline
Senior Member
Posts: 132
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
Location: Netherlands
Post: #16
can somebody please post the file elsewhere, like mediafire.com? I'm getting an 'all slots for your country are in use' error..
find quote
deezee69 Offline
Senior Member
Posts: 118
Joined: Jun 2006
Reputation: 0
Post: #17
other link
http://www.filefactory.com/file/0337f9/n..._v_0_1_zip
find quote
deezee69 Offline
Senior Member
Posts: 118
Joined: Jun 2006
Reputation: 0
Post: #18
is it working for anyone.
find quote
bugme Offline
Banned
Posts: 73
Joined: Mar 2008
Post: #19
Working on XBMC for Windows.

Need to test it on XBOX at home after work.
find quote
bugme Offline
Banned
Posts: 73
Joined: Mar 2008
Post: #20
Documentaries. Wink
find quote
aart Offline
Senior Member
Posts: 132
Joined: Jun 2007
Reputation: 0
Location: Netherlands
Post: #21
not working on my box (16x9)...
find quote
deezee69 Offline
Senior Member
Posts: 118
Joined: Jun 2006
Reputation: 0
Post: #22
@aart only works on 720 no 16x9

speling mistak will fix thanksLaugh
find quote
xb2iris Offline
Skilled Skinner
Posts: 586
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Location: London, UK
Post: #23
hey... checked it out... looks great except no background when entering any of the menu items (i.e video, music)... what's next for ur mod?
find quote
deezee69 Offline
Senior Member
Posts: 118
Joined: Jun 2006
Reputation: 0
Post: #24
backgrounds should work only programs doesnt have any backgounds. whats next.... i dont now i have no ideas you got any. i kinda moded everything i can think of.
find quote
xb2iris Offline
Skilled Skinner
Posts: 586
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Location: London, UK
Post: #25
hmmmm... thats a thought... let me just see if i can get these backgrounds to work on the xbox...
find quote
Rookie Offline
Senior Member
Posts: 185
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Post: #26
I can confirm back rounds still not working here.
find quote
Rookie Offline
Senior Member
Posts: 185
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Post: #27
If you replace the home.xml with the one given in the previous posts then they will work.
find quote
bavarian323i Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #28
This download is meshing all the text together and freezing the program. anone have that problem?
find quote
jarod71 Offline
Fan
Posts: 497
Joined: Apr 2006
Reputation: 9
Location: Chitown
Post: #29
cn someone repost this for downlaod?
find quote
Post Reply