Blackmarket Themes Down?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
UND3R ACHI3V3R Offline
Senior Member
Posts: 159
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #1
Does anyone know what happened?
find quote
Archigos Offline
Donor
Posts: 581
Joined: Jan 2006
Reputation: 6
Location: Upstate New York
Post: #2
Sorry I forgot to mention before I did work on the server... My bad, everything is back up, I moved everything to do a different cluster in the server farm so there was the whole DNS Propagation period that it was down.

(I guess people would feel better to know that the reason behind the move was to switch some features to help out szsori with the new movie background site he's mentioned a few times on here already; I haven't noticed yet if he's given a link to the site so I'll wait for him to chime in with that.)

AJ
Team BlackMarket
find quote
szsori Offline
TheTVDB.com Admin
Posts: 662
Joined: Aug 2006
Reputation: 1
Location: Milwaukee, WI
Post: #3
moviebackdrops.com

I'll be redesigning this weekend to dump the iframes. Need any additional info?

Contribute to TheTVDB.com - The Online TV Database
find quote
Archigos Offline
Donor
Posts: 581
Joined: Jan 2006
Reputation: 6
Location: Upstate New York
Post: #4
Didn't take long Szsori Laugh
find quote
UND3R ACHI3V3R Offline
Senior Member
Posts: 159
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #5
STill cant access the site bud. Sad
find quote
Archigos Offline
Donor
Posts: 581
Joined: Jan 2006
Reputation: 6
Location: Upstate New York
Post: #6
You're right, sorry about that, I'm looking into it now... I'll try to have it back up in a few minutes (or I'll let you know)
find quote
Archigos Offline
Donor
Posts: 581
Joined: Jan 2006
Reputation: 6
Location: Upstate New York
Post: #7
It's back up... there was an issue with the control access when switching clusters since it changed the php version as well.

Everything should be fine now.

(Just verified it loaded in Firefox 3)
find quote
UND3R ACHI3V3R Offline
Senior Member
Posts: 159
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #8
Working!! Thanks!
find quote
Archigos Offline
Donor
Posts: 581
Joined: Jan 2006
Reputation: 6
Location: Upstate New York
Post: #9
No problem, sorry it took so long to respond at the beginning... future reference, I can fix it quicker if you PM me... (You can also PM Martomo, but he's been busy a lot, so I'll probably respond quicker)

Later
find quote
UND3R ACHI3V3R Offline
Senior Member
Posts: 159
Joined: Feb 2008
Reputation: 0
Post: #10
I really appreciate it man. Thank you for your effort.
find quote