[WINDOWS] Unofficial third-party nightly builds for the community (Notification only)

  Thread Rating:
  • 12 Votes - 4.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
gyrene2083 Offline
Senior Member
Posts: 202
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Location: New York City
Post: #16
Jester, great job on the builds. I swear I go to bed and wake up and it's like x-mas all over with all the builds devs and you keep cranking out. Oh and congrats on the promotion. Quick question;

Quote:Already post this on other thread, but here it goes... "Adjust refresh rate" makes all my .srt broken (atleast the ones i tested 15/20 movies). As soon as i turn this option off everything works fine, some .mkv subtitles also doesn't show.

This was posted by xbs08, it was from 'Adjust refresh rate' thread. Just curious if anyone is looking into this as it's still an issue.

Advice on Hardware
PC-Shuttle XPC SP35P2 CPU-Intel E8400 3Ghz RAM-4GB Video Card-Nvidia 9400GT
OS-Win7 32bit - XBMC PRE-11.0 Git:20110417-1f1bbfa (Compiled:Jul 2 2011) SKIN - Aeon NOX Keyboard - DiNovo Mini

-Semper Fi
gyrene2083
find quote
Louike Offline
Donor
Posts: 223
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #17
unfortunately it's stil there, to me this is a very important issue because the adust refresh rate feature (with delayed audio) rules on my tv.

i'm checking out the ticket daily :-) http://trac.xbmc.org/ticket/5466

discussion on this can be found here:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=41452&page=14
find quote
Jester Offline
XBMC for iOS* forums Moderator
Posts: 980
Joined: Oct 2008
Reputation: 10
Post: #18
Upped Rev16896

Current XBMC Platform: ATV2
Extra XBMC Platform: Raspberry Pi
Read the iOS FAQ
find quote
JPSiemer Offline
Senior Member
Posts: 127
Joined: May 2008
Reputation: 1
Post: #19
I'm having problems playing ALL videos that have .IDX/.SUB subtitle files associated with them. Most of them take more than a couple seconds to buffer (which is really long!), then the audio starts playing for a couple of seconds, and then XBMC crashes. Renaming the subs to a different filename fixes the problem because XBMC is no longer loading them.

This problem only started happening recently. I did some testing, and it happens with both local files and networked files. The XBMC log from one session is 18MB and reports a MASSIVE error list after:

Quote:21:54:48 T:3944 M:2200444928 NOTICE: Opening Subtitle file: C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\XBMC\cache\subtitle.idx
22:01:36 T:816 M:2200334336 NOTICE: running thread: CDVDPlayerAudio::Process()

The list looks to be thousands of lines of errors, mainly consisting of the same lines repeated over and over several hundred times, including:

Quote:22:01:36 T:2836 M:2186752000 WARNING: CDVDPlayer::CheckContinuity - stream wrapback detected (2)
22:01:36 T:2836 M:2112729088 WARNING: CDVDPlayer::CheckContinuity - stream wrapback detected (1)
22:01:36 T:2836 M:2112720896 WARNING: CDVDPlayer::CheckContinuity - resyncing due to stream wrapback (1)
22:01:44 T:2836 M:239636480 ERROR: CDVDDemuxFFmpeg::Read : Access violation at 0x77c47034: Writing location 0x00002313
22:01:44 T:2836 M:239628288 WARNING: CDVDPlayer::CheckPlayerInit(3) - Ignoring too large delay of 1739549666.666667
22:01:44 T:2836 M:239628288 ERROR: CDVDDemuxFFmpeg::Read : Access violation at 0x77c47034: Writing location 0x0000f1df
22:01:45 T:2324 M:242941952 ERROR: CDVDVideoCodecFFmpeg::Decode - avcodec_decode_video returned failure
22:01:45 T:816 M:242896896 NOTICE: Creating audio device with codec id: 86018, channels: 2, sample rate: 48000, no pass-through
22:01:45 T:816 M:242642944 WARNING: CWin32DirectSound::AddPackets - buffer underrun
22:01:48 T:2324 M:247717888 ERROR: CDVDVideoCodecFFmpeg::Decode - avcodec_decode_video returned failure
22:01:48 T:816 M:247697408 ERROR: CDVDAudioCodecLibFaad() : Bitstream value not allowed by specification
22:01:51 T:816 M:245432320 ERROR: CDVDAudioCodecLibFaad() : Gain control not yet implemented

Anybody got any idea what's going on?
(This post was last modified: 2009-01-06 05:12 by JPSiemer.)
find quote
WhatMonkey
Unregistered

Post: #20
I think I found a strange glitch with the svn builds. I did a fresh install of windows today, and installed the Rev16896 build from jester. I set my audio preferences to digital, and DTS was being passed through correctly but AC3 was just being sent as stereo. I tried about 4 other svn builds going back a few days, and it still did the same thing. (I had no problems with the svn builds before I did fresh install of windows) So I installed the 8.10 Atlantis release and AC3 worked correctly, I then installed the Rev16896 build over 8.10, and AC3 still works correctly.
quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,877
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #21
JPSiemer and WhatMonkey - this is not the thread for posting problems.
find quote
ikons Offline
Fan
Posts: 425
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Location: Germany
Post: #22
Upped Rev16910 Smile
find quote
WhatMonkey
Unregistered

Post: #23
Hitcher Wrote:JPSiemer and WhatMonkey - this is not the thread for posting problems.

I gotcha Hitcher. Though I meant my post to be more of an observation about the svn builds from at least the last few days that I noticed. I wasn't trying to ask a question.
quote
HexusOdy Offline
Aeon Group
Posts: 413
Joined: Sep 2008
Post: #24
Jester, the Intel patch has been implemented in 16912 now. No need for any Intel builds after that one :o)
find quote
Jester Offline
XBMC for iOS* forums Moderator
Posts: 980
Joined: Oct 2008
Reputation: 10
Post: #25
HexusOdy Wrote:Jester, the Intel patch has been implemented in 16912 now. No need for any Intel builds after that one :o)

yup i know Wink

Current XBMC Platform: ATV2
Extra XBMC Platform: Raspberry Pi
Read the iOS FAQ
find quote
Jester Offline
XBMC for iOS* forums Moderator
Posts: 980
Joined: Oct 2008
Reputation: 10
Post: #26
Upped Rev16914

Current XBMC Platform: ATV2
Extra XBMC Platform: Raspberry Pi
Read the iOS FAQ
find quote
Jester Offline
XBMC for iOS* forums Moderator
Posts: 980
Joined: Oct 2008
Reputation: 10
Post: #27
Make that Rev16916

Current XBMC Platform: ATV2
Extra XBMC Platform: Raspberry Pi
Read the iOS FAQ
find quote
Jester Offline
XBMC for iOS* forums Moderator
Posts: 980
Joined: Oct 2008
Reputation: 10
Post: #28
Upped Rev16922

Current XBMC Platform: ATV2
Extra XBMC Platform: Raspberry Pi
Read the iOS FAQ
(This post was last modified: 2009-01-06 17:51 by Jester.)
find quote
Jester Offline
XBMC for iOS* forums Moderator
Posts: 980
Joined: Oct 2008
Reputation: 10
Post: #29
Upped Rev16924

Current XBMC Platform: ATV2
Extra XBMC Platform: Raspberry Pi
Read the iOS FAQ
find quote
Jester Offline
XBMC for iOS* forums Moderator
Posts: 980
Joined: Oct 2008
Reputation: 10
Post: #30
Upped Rev16927

this includes a new patch by wiso for selecting a soundcard, more here:
http://trac.xbmc.org/ticket/4396

Current XBMC Platform: ATV2
Extra XBMC Platform: Raspberry Pi
Read the iOS FAQ
find quote
Post Reply