[WebAPI] Bug sending Action ID volume_up and volume_down (key.h)

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
umcisou Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #1
When I tray to send these Action ID using key.h I've got a good response from webserver (ok) but nothing happens :

-http://localhost/xbmcCmds/xbmcHttp?command=Action&parameter=88 (#define ACTION VOLUME_UP)
-http://localhost/xbmcCmds/xbmcHttp?command=Action&parameter=89 (#define ACTION VOLUME_DOWN)

While -http://localhost/xbmcCmds/xbmcHttp?command=Action&parameter=91 (#define ACTION VOLUME_MUTE) is working fine.

Is that a bug ? If so I will post a ticket on trac.
find quote
jmarshall Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 25,688
Joined: Oct 2003
Reputation: 169
Post: #2
Confirmed and fixed in r15657.

Cheers,
Jonathan

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find quote
umcisou Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Jun 2008
Reputation: 0
Post: #3
Thank you very much.

You, all XBMC developers and Team, are doing such an amazing work.
find quote
jmarshall Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 25,688
Joined: Oct 2003
Reputation: 169
Post: #4
You are most welcome. Thanks for your contribution to the community (the touchpad interface) as well Smile

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find quote