Fullscreen on 2 displays still broken

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
migueld Offline
Fan
Posts: 361
Joined: Sep 2008
Reputation: 2
Post: #1
Just wanted to make a note that when I drag the XBMC window to the second display and hit "\", the XBMC window just goes all blank. This is on Atlantis beta 2. This is actually worse than beta 1, where it'd do fullscreen but on a wrong resolution.

The Plex team has this working well, can this be brought over?
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,478
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #2
migueld Wrote:Just wanted to make a note that when I drag the XBMC window to the second display and hit "", the XBMC window just goes all blank. This is on Atlantis beta 2. This is actually worse than beta 1, where it'd do fullscreen but on a wrong resolution.

The Plex team has this working well, can this be brought over?

Please file a ticket on this and it will get addressed.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
migueld Offline
Fan
Posts: 361
Joined: Sep 2008
Reputation: 2
Post: #3
davilla Wrote:Please file a ticket on this and it will get addressed.

Thanks Smile
find quote
migueld Offline
Fan
Posts: 361
Joined: Sep 2008
Reputation: 2
Post: #4
I've also included a screenshot in the ticket:

[Image: xbmcbugjr0.jpg]
find quote
chris3g Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #5
i get the same, found any workarounds for now?
find quote
migueld Offline
Fan
Posts: 361
Joined: Sep 2008
Reputation: 2
Post: #6
chris3g Wrote:i get the same, found any workarounds for now?

Not that I know of... Confused
find quote