Succesfully installed on aTV, but

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
claudiu1975 Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #1
I've installed XBMC on my already patched aTV by puttying the frapliances in their places and updated. It works but is showing me the upper frame of the window and i suppose the mouse pointer or something in the bottom left corner. Is normal?
Here is a screenshot
http://farm4.static.flickr.com/3097/2923...ace2_o.jpg
(This post was last modified: 2008-10-08 10:46 by claudiu1975.)
find quote
d4rk Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 499
Joined: May 2007
Reputation: 1
Location: Albuquerque
Post: #2
Use the Apple Remote to navigate to Settings->Appearance->Screen and change Resolution to the one that has "Fullscreen" in it (most likely the 1st entry when you the 'down' spinner button).

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Please read and follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find quote
claudiu1975 Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #3
I was afraid to change the resolution to a greater one because I have a old PAL TV using the Composite script to make it colored. I love the XBMC. It looks great. Thank you people for the great work.
(This post was last modified: 2008-10-08 11:03 by claudiu1975.)
find quote