Big Wide view missing in PM3.HD?

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Ralfey Offline
Member
Posts: 60
Joined: Apr 2006
Reputation: 0
Post: #1
Love the PM3.HD skin and unlike some others I don't miss the 'Programs' link on the home page. Anyway, I used the Big Wide view for my videos in PMIII and this appears to be missing in PM3.HD. Is this deliberate and if so is there any chance of the Big Wide view making an appearance in PM3.HD?
find quote
Jezz_X Offline
Team-XBMC Skinner
Posts: 5,289
Joined: Jun 2006
Reputation: 57
Location: Earth
Post: #2
Its deliberate because big wide never really worked well in 16x9 too much blank space on the sides or only 2 icons on the screen at a time.

And no I don't have any plans of adding it
find quote
sho Offline
Team-XBMC Member
Posts: 4,128
Joined: May 2004
Reputation: 3
Post: #3
Two rows w/o text could work very well, anything you would be wiling to consider?

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Ralfey Offline
Member
Posts: 60
Joined: Apr 2006
Reputation: 0
Post: #4
Big wide looked OK in PMIII to me and the layout doesn't appear to have changed that much in PM3.HD to prevent it from looking the same. I'm happy enough with the wide view in PM3.HD so will stick with this.
find quote
Jezz_X Offline
Team-XBMC Skinner
Posts: 5,289
Joined: Jun 2006
Reputation: 57
Location: Earth
Post: #5
sho Wrote:Two rows w/o text could work very well, .....

That went in SVN about 30 hours ago
find quote
Jezz_X Offline
Team-XBMC Skinner
Posts: 5,289
Joined: Jun 2006
Reputation: 57
Location: Earth
Post: #6
and here is a screenshot to prove it Big Grin
http://img183.imageshack.us/img183/7328/...016kk5.png
find quote
simonjp Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #7
That's looking really good! For me it's always a balance between looking good and being easy to use - my vain housemate refuses to wear her glasses... Is there a way for me to edit my version so the green highlight border around a wide icon is a little more visible?
find quote
BEan Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #8
Jezz_X Wrote:and here is a screenshot to prove it Big Grin
http://img183.imageshack.us/img183/7328/...016kk5.png

I WANT THAT. GIMME GIMME GIMME

I already have the version of pm3 hd that allows for "programs" to be on the front menu.
find quote
Jezz_X Offline
Team-XBMC Skinner
Posts: 5,289
Joined: Jun 2006
Reputation: 57
Location: Earth
Post: #9
Its in the SVN so will be in the next version or you can check out the "Jezz Whistles Innocently" post
find quote
cold_realms Offline
Fan
Posts: 343
Joined: Aug 2006
Reputation: 0
Location: Eugene, OR
Post: #10
Woot, i had it working (kinda) without the text but i could never get it to align right... now i don't have to worry about it getting overwritten...

Now if only there was a way for me to figure out how to hide/shrink the menu on the side that i don't think i have clicked on (on purpose) in years...Big Grin


*EDIT* Well hell seems like that functionality (hiding the side menu) has been done in many other skins....maybe i can steal the code and figure out a way to hide the menu and show 3 across Wide Icons without text...

Jezz_X your all over this skin what are you planning next so I don't waste my time in something you are already planning on doing anyway and could accomplish 10x faster and 100x better then i could.
(This post was last modified: 2008-11-01 11:48 by cold_realms.)
find quote
sho Offline
Team-XBMC Member
Posts: 4,128
Joined: May 2004
Reputation: 3
Post: #11
How could I miss this.... Nice!

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
sho Offline
Team-XBMC Member
Posts: 4,128
Joined: May 2004
Reputation: 3
Post: #12
Jezz_X Wrote:That went in SVN about 30 hours ago
I went looking for this after installing a build with coverflow and could not find it, is it just me?

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Jezz_X Offline
Team-XBMC Skinner
Posts: 5,289
Joined: Jun 2006
Reputation: 57
Location: Earth
Post: #13
2 rows without text (what I was talking about) you need to go into skin settings and turn off the text
find quote