XBMC Connected - Skin Release Thread

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
cromity123 Offline
Member
Posts: 60
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Location: UK
Post: #46
Hi Wir3d,
me again, found what i think is a bug in the file manager view (xbox, atlantis, PAL 4x3). When I use the context menu on a folder and select "calculate size" it seems to do something but the folder size doesn't show up.
Any ideas?
find quote
Wir3d Offline
Team Razorfish
Posts: 615
Joined: Aug 2007
Post: #47
DrEaD Wrote:do you tell me how put startup playlist?
You should probably ask the skinner to add this feature. It would be very difficult for me to explain it.

cromity123 Wrote:Hi Wir3d,
me again, found what i think is a bug in the file manager view (xbox, atlantis, PAL 4x3). When I use the context menu on a folder and select "calculate size" it seems to do something but the folder size doesn't show up.
Any ideas?

I found the issue and it will be resolved soon (hopefully tomorrow).
Thanks for pointing it out.
find quote
Wir3d Offline
Team Razorfish
Posts: 615
Joined: Aug 2007
Post: #48
Revision 1871 is up with several fixes and updates.
find quote
Rob Loach Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Location: Toronto, ON
Post: #49
You should add this to the SVN Repo Installer: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=29911 .... There's only one skin listed in there so far.
find quote
DrEaD Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #50
no more updates? Sad
find quote
Wir3d Offline
Team Razorfish
Posts: 615
Joined: Aug 2007
Post: #51
I have been doing a ton of optimizing over the last couple weeks.
Should see something real soon.
find quote
igsolt Offline
Member
Posts: 56
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #52
Very nice skin!
Any updates?
find quote
Wir3d Offline
Team Razorfish
Posts: 615
Joined: Aug 2007
Post: #53
Still cleaning up. All changes are currently in SVN.
Is there something specific you are looking for?
find quote
dynamix Offline
Senior Member
Posts: 173
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Location: Netherlands
Post: #54
Totally missed this skin! Those screenies look promising, so gonna check this asap. Thanks for sharing!
find quote
Wir3d Offline
Team Razorfish
Posts: 615
Joined: Aug 2007
Post: #55
Revision 1906 added to first post.
No large changes. Just allot of code cleanup.
find quote
igsolt Offline
Member
Posts: 56
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #56
Wir3d Wrote:Is there something specific you are looking for?
Just couple suggestions:
1.Option to use bigger (much bigger) fonts in all screens (home screen is fine).
2.DVDthumb or Coverflow view in file mode.
3. Video on background when exiting 'full screen video' (currently small window appears only in home screen) and I think we don't need info window popup at this point.
find quote
Wir3d Offline
Team Razorfish
Posts: 615
Joined: Aug 2007
Post: #57
igsolt Wrote:Just couple suggestions:
1.Option to use bigger (much bigger) fonts in all screens (home screen is fine).
2.DVDthumb or Coverflow view in file mode.
3. Video on background when exiting 'full screen video' (currently small window appears only in home screen) and I think we don't need info window popup at this point.

What resolution are you referring to needing larger fonts?
find quote
Dav. Offline
Senior Member
Posts: 115
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Location: Belgium
Post: #58
Can we have more screenshoot please ?

Yes, I'm a XBMC Addicted and then ?
find quote
XBMCG33K Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,252
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
Location: 4 8 15 16 23 42
Post: #59
Is there an option to stop this?

First I go to: Videos>TV Shows> 30 Rock, and Scroll to Stargate Atlantis

When I exit back to home screen and then choose to go to TV Shows again It defaults back to 30 Rock instead of where i left it at Stargate Atlantis ...
find quote
Wir3d Offline
Team Razorfish
Posts: 615
Joined: Aug 2007
Post: #60
XBMCG33K Wrote:Is there an option to stop this?

First I go to: Videos>TV Shows> 30 Rock, and Scroll to Stargate Atlantis

When I exit back to home screen and then choose to go to TV Shows again It defaults back to 30 Rock instead of where i left it at Stargate Atlantis ...

The TV Shows shortcut is set for tvshowtitles.
If you want it to work like PMIII you need to disable the Videos Submenu.
find quote
Post Reply