[Mac OS X / ATV] Third-party SVN builds of XBMC for Mac (unofficial and unsupported)

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
davilla Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 11,386
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #61
Peaches Wrote:Hi, i'm pretty much a noob to all of this, but I was wondering if the developers are aware that subtitles in mkv files stopped working after rev17215.

probably not and unless you file a trac ticket with a description and example of the problem it will not get much attention. trac tickets are always looked at, forum posts can be missed or forgotten.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
bello Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Location: Vancouver
Post: #62
Peaches Wrote:Hi, i'm pretty much a noob to all of this, but I was wondering if the developers are aware that subtitles in mkv files stopped working after rev17215.

subtitles in mkv's work for me in SVN:19219 (9.04.alpha1).
find quote
Boseman Offline
Senior Member
Posts: 110
Joined: Jan 2009
Reputation: 0
Location: Western US
Post: #63
Has there been (or planned) an available SVN build for Mac/AppleTV after the 9.04 alpha 1? Just trying to be as current as possible. Also noticed that the new Youtube plugin requires 19457 or greater.
find quote
davilla Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 11,386
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #64
Boseman Wrote:Has there been (or planned) an available SVN build for Mac/AppleTV after the 9.04 alpha 1? Just trying to be as current as possible. Also noticed that the new Youtube plugin requires 19457 or greater.

yes and until then, you might take a peek here, total untested and unverified.

http://www.sshcs.com/xbmc/

EDIT: these are build to run on 10.5 only. bad sshcs, bad.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
(This post was last modified: 2009-04-22 20:38 by davilla.)
find quote
Tsf42m Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #65
I was planing on getting another build out tomorrow or saturday.
Trying to stick to every 2-3 weeks.
Also a quick tutorial for adding my source into launcher 3.0

@daville
Do you want me to stop making builds?
find quote
davilla Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 11,386
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #66
Tsf42m Wrote:I was planing on getting another build out tomorrow or saturday.
Trying to stick to every 2-3 weeks.
Also a quick tutorial for adding my source into launcher 3.0

@daville
Do you want me to stop making builds?

It's really up to you. The other xbmc devs would rather users report errors on the official test builds. I don't care as long as any problems get reported with the proper info including svn version. My motto, no versions, no soup.

9.04.beta1 is going to tag soon, in a day or so.

Oh, and fair warning, shutdown and reboot will be functional very soon.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
strangedaze39 Offline
Member
Posts: 58
Joined: Feb 2009
Reputation: 0
Post: #67
Seems like a lot of work is getting done, it's great to see progress for osx xbmc. Open source+strong community=Smile
find quote
Boseman Offline
Senior Member
Posts: 110
Joined: Jan 2009
Reputation: 0
Location: Western US
Post: #68
Exactly what I was hoping for. Thanks team. It is such a pleasure to be part of this process.
find quote
gman4nj Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #69
Hey guys,

Specs; ATV with 2.3.1
Latest version of ATV Flash


I'm was running the vanilla Babylon with no issues. I just tried to update to the latest svn 19597 by
copying the files directly over to my /Applications Directory.

When I execute the app I get a "exited with status:5 error"

The crash reporter states the following. Any idea how to fix this?

Quote:**********

Host Name: AppleTV-2
Date/Time: 2009-04-22 17:03:52.082 +0000
OS Version: 10.4.7 (Build 8N5818)
Report Version: 4

Command: XBMC
Path: /Applications/XBMC.app/Contents/MacOS/XBMC
Parent: Finder [169]

Version: 9.04.beta1 (SVN-19597M)

PID: 202
Thread: Unknown

Link (dyld) error:

Symbol not found: _strerror$UNIX2003
Referenced from: /Applications/XBMC.app/Contents/MacOS/../Frameworks/libcdio.10.dylib
Expected in: /usr/lib/libSystem.B.dylib
find quote
davilla Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 11,386
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #70
gman4nj Wrote:Hey guys,

Specs; ATV with 2.3.1
Latest version of ATV Flash


I'm was running the vanilla Babylon with no issues. I just tried to update to the latest svn 19597 by
copying the files directly over to my /Applications Directory.

When I execute the app I get a "exited with status:5 error"

The crash reporter states the following. Any idea how to fix this?

Thanks for this report, this looks like a self build xbmc for mac. The missing UNIX2003 symbol indicates you might not have followed readme.osx with respect to installing macports. This libcdio was built against 10.5sdk and needs to be 10.4sdk to run on the ATV.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
gman4nj Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #71
davilla Wrote:Thanks for this report, this looks like a self build xbmc for mac. The missing UNIX2003 symbol indicates you might not have followed readme.osx with respect to installing macports. This libcdio was built against 10.5sdk and needs to be 10.4sdk to run on the ATV.


davilla Wrote:yes and until then, you might take a peek here, total untested and unverified.

http://www.sshcs.com/xbmc/


OK, I guess that is part of my problem since I downloaded the new version from the site you provided above. With that, I guess it's safe to assume I can't get an updated version until there is an official release?


Thanks for your update.
find quote
davilla Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 11,386
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #72
gman4nj Wrote:OK, I guess that is part of my problem since I downloaded the new version from the site you provided above. With that, I guess it's safe to assume I can't get an updated version until there is an official release?


Thanks for your update.

Smile look in sf downloads, just popped out.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
gman4nj Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #73
HAHA, you rock!
find quote
philhu Offline
Senior Member
Posts: 157
Joined: May 2009
Reputation: 1
Post: #74
ddale Wrote:Deleted the videos database from the users folder, reset my content and rescanned and everything appears ok now.

Slick

How do you 'reset the content'

Newbie here Smile
find quote
reaven Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,101
Joined: May 2009
Reputation: 20
Post: #75
Quote:How do you 'reset the content'

Newbie here

when you delete the video database you have to set the content again.. hence reset the content, and then re-scan it.
find quote
Post Reply