Horizonz IV release discussion

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Livin Online
Posting Freak
Posts: 3,525
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #31
pletopia Wrote:Originally Posted by Livin View Post
I noticed that the update panel at the bottom of the screen (as when it is updating the music library) shows even when playing a movie... is this a bug or a setting somewhere?

no .. its always been like that

anyway to change this?

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
hikaricore Offline
Posting Freak
Posts: 1,515
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Location: Tuesday
Post: #32
Livin Wrote:anyway to change this?

Edit the xml files or just don't play movies while updating ^_^
find quote
Rocky5 Offline
Alaska Group
Posts: 564
Joined: Jun 2008
Location: Scotland
Post: #33
Am fixing most of the dialogue alerts as i type here i have fixed these so far.

DialogBusy
DialogOK
DialogProgress
DialogVideoScan
DialogYesNo

these have had there txt colour fixed and also alignment fixed.

also cancel now works with the progress dialogue ( Never worked for me )
find quote
nekrosoft13 Offline
Fan
Posts: 484
Joined: Dec 2008
Reputation: 1
Post: #34
Rocky5 Wrote:Am fixing most of the dialogue alerts as i type here i have fixed these so far.

DialogBusy
DialogOK
DialogProgress
DialogVideoScan
DialogYesNo

these have had there txt colour fixed and also alignment fixed.

also cancel now works with the progress dialogue ( Never worked for me )

any chance you could fix these issues?

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=278...stcount=26
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=278...stcount=29
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=278...stcount=30

also export library dialog is mest up, "seperate" and "single file" options are basically covering each other.
find quote
Rocky5 Offline
Alaska Group
Posts: 564
Joined: Jun 2008
Location: Scotland
Post: #35
nekrosoft13 Wrote:any chance you could fix these issues?

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=278...stcount=26
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=278...stcount=29
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=278...stcount=30

also export library dialog is mest up, "seperate" and "single file" options are basically covering each other.

will look into it first one nup as i think its the font dont know

second one will see if i can fix that but i dont get that error i do how ever get it when i exit out of a tv show the director info and stuff is in the background.

the third one has been fixed i posted the fix here.
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=277869&postcount=6
find quote
nekrosoft13 Offline
Fan
Posts: 484
Joined: Dec 2008
Reputation: 1
Post: #36
second bug, if you have any single season TV shows, hover over the name, and wait for the extra media info to show (Show name, rating, director, description), once it shows. press enter to enter the TV show.

When you do that, no episodes will show up. on screen you will see fanart and still the director, rating info. when you press left or right then episodes will show up.


edit, thanks for the video scan fix.
find quote
Rocky5 Offline
Alaska Group
Posts: 564
Joined: Jun 2008
Location: Scotland
Post: #37
OK the bug iam getting is presents n volume III if i go into a tv show single season wait for the info to come up then press B i get this.

[Image: screenshot000-20090202232953.png]
now if i put the tv shows into episode view then i exit out of the show with B then press A and go back in i get this.

[Image: screenshot001-20090202232954.png]

Now these are on volume III and the same for volume IV so am not sure what file to edit as i cant seem to find the views.

OK here is what i have done so far let me know if there are any inconsistency also i use 720p so not sure about SD.
Test

Ok been tinkering with the new Frame as i like it but i hated the overlay on it it was far to sharp so i fixed that also softened it up abit as it was to grainy looking.
here is a pic of it.
Version 1 Original, Version 2 new look & all finished.
[Image: Version1.png] [Image: Version2.png] [Image: New_Icons-20090203060000.png]
(This post was last modified: 2009-02-03 14:01 by Rocky5.)
find quote
Doraemonn Offline
Aeon Group
Posts: 179
Joined: Oct 2008
Post: #38
Very nice work on the frames - The rounded corners still look a little stretched on the vertical axis, but it's a definite improvement.

Personally I think the original AEON alpha frames looked the best - the new ones look a but too dark and dirty, more cheap plastic than frosted glass.

Just my 2c.
find quote
pletopia Offline
Posting Freak
Posts: 755
Joined: Jul 2008
Reputation: 1
Post: #39
Doraemonn Wrote:Very nice work on the frames - The rounded corners still look a little stretched on the vertical axis, but it's a definite improvement.

Personally I think the original AEON alpha frames looked the best - the new ones look a but too dark and dirty, more cheap plastic than frosted glass.

Just my 2c.

anyway you can post a pic of which ones your talking about ? or at least which version of aeon i should download to see so i can compare and give my 2 cents .. personnaly the new frames are starting to grow on me .. but i still like the non-universal frames from V3 .. gave different views a 'unique' feel which i liked
find quote
Cranial Offline
Fan
Posts: 738
Joined: Aug 2008
Reputation: 3
Location: Sydney, Australia
Post: #40
pletopia Wrote:anyway you can post a pic of which ones your talking about ? or at least which version of aeon i should download to see so i can compare and give my 2 cents .. personnaly the new frames are starting to grow on me .. but i still like the non-universal frames from V3 .. gave different views a 'unique' feel which i liked

I'm with you on that pletopia, well, except for the episode frame out of V3, was too large compared to actual episode thumb.

Might try and wrap up an xpr with the old frames, and a new episode frame. My xpr from V3 won't unpack, anyone got the frames? Or unprotected xpr?
find quote
Doraemonn Offline
Aeon Group
Posts: 179
Joined: Oct 2008
Post: #41
pletopia Wrote:anyway you can post a pic of which ones your talking about ? or at least which version of aeon i should download to see so i can compare and give my 2 cents .. personnaly the new frames are starting to grow on me .. but i still like the non-universal frames from V3 .. gave different views a 'unique' feel which i liked

Sure, I'm referring to the universal frames in Aeon Alpha 14. You can see the screenshots in the Aeon thread, here:

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=35513

I would like to keep the new 'gloss' effect on version IV though, I really like the new shiny look on the covers in Movie and TV shows.
find quote
pletopia Offline
Posting Freak
Posts: 755
Joined: Jul 2008
Reputation: 1
Post: #42
Doraemonn Wrote:Sure, I'm referring to the universal frames in Aeon Alpha 14. You can see the screenshots in the Aeon thread, here:

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=35513

I would like to keep the new 'gloss' effect on version IV though, I really like the new shiny look on the covers in Movie and TV shows.

you know .. i do kind of like the square look of the frame versus the rounded edge considering the poster is square-ish

HOWEVER ..

i went back and i think i also like the 'DVD/CD case' look of V3 ...

I'M SO CONFUSED .. DON'T KNOW WHAT TO USE

each one is nice and i just can't decide
find quote
Cranial Offline
Fan
Posts: 738
Joined: Aug 2008
Reputation: 3
Location: Sydney, Australia
Post: #43
I actually packaged it up with 'blank' frames. To be honest it didn't really work. The total skin design really needs some type of poster frame there. The square edges just looked too hard.
find quote
Livin Online
Posting Freak
Posts: 3,525
Joined: May 2004
Reputation: 17
Location: above ground
Post: #44
As for the frames... the outisde edge should match the inside edge or it just does not look right.

Rocky,
Are you going to package up all your fixes into a single ZIP?

I'm not an expert but I play one at work.
find quote
Rocky5 Offline
Alaska Group
Posts: 564
Joined: Jun 2008
Location: Scotland
Post: #45
Livin Wrote:As for the frames... the outisde edge should match the inside edge or it just does not look right.

Rocky,
Are you going to package up all your fixes into a single ZIP?

Yeah i made my own frames and rared them up with the dialogue fixes that i have finished.

you can get them here.
New Frames
find quote