New Frames For Horizonz volume IV

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
paul Offline
Posting Freak
Posts: 2,769
Joined: Oct 2008
Reputation: 5
Location: Planet Earth
Post: #16
had not noticed that one, put that down to another bug

XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
find quote
hikaricore Offline
Posting Freak
Posts: 1,515
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Location: Tuesday
Post: #17
Working just fine for me in the latest svn.

Though I did have to select the frame pack twice, the first time I left the menu it reverted, the second time it stuck.
find quote
PJ_Hooker Offline
Member
Posts: 69
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Location: Wales, UK
Post: #18
@ Rocky5

Any chance you could make a Widecase version of the Black -sun burst frame?

I've been using your frame pack in version iii, its great.

Cheers

PJ
find quote
pletopia Offline
Posting Freak
Posts: 755
Joined: Jul 2008
Reputation: 1
Post: #19
its a sad thing to see (since i love them also) but i feel that wide banners are dying Sad

with this release and the upcoming Stark also dropping it .. i feel its a trend

pity though .. i guess people can mod to add them in .. but i looked at the latest screenshots of Stark from a few days ago (here & here) and i don't think there will be a nice way to integrate wide banners with those other viewtypes .. just won't mesh
find quote
Rocky5 Offline
Alaska Group
Posts: 564
Joined: Jun 2008
Location: Scotland
Post: #20
PJ_Hooker Wrote:@ Rocky5

Any chance you could make a Widecase version of the Black -sun burst frame?

I've been using your frame pack in version iii, its great.

Cheers

PJ

This what you want? i haven't tested it so tell me if it works.

[Image: wideframe-20090207120926.png]
find quote
PJ_Hooker Offline
Member
Posts: 69
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Location: Wales, UK
Post: #21
Yea, worked a treat!!

Cheers!

Good luck for the rugby tomorrowNod
find quote
Rocky5 Offline
Alaska Group
Posts: 564
Joined: Jun 2008
Location: Scotland
Post: #22
PJ_Hooker Wrote:Yea, worked a treat!!

Cheers!

Good luck for the rugby tomorrowNod

Glad it worked.

also i have updated page 1 added an Xbox version as the skinning on there is different for some aspects of the skin so had to fix the wide frame i also included a new Texture.xpr that will give you more memory.
find quote
paul Offline
Posting Freak
Posts: 2,769
Joined: Oct 2008
Reputation: 5
Location: Planet Earth
Post: #23
Nice work doing these frames rocky the best ones IMO are the Black sunburst as they match the mood of the whole skin, BTW if you downgrade xbmc to atlantis on pc version the problem with the .xpr packs not showing up are fixed, must be a bug in later releases as i have not found one that will. thanks again

XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
find quote
jalesm Offline
Senior Member
Posts: 102
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #24
paul Wrote:Nice work doing these frames rocky the best ones IMO are the Black sunburst as they match the mood of the whole skin, BTW if you downgrade xbmc to atlantis on pc version the problem with the .xpr packs not showing up are fixed, must be a bug in later releases as i have not found one that will. thanks again
This bug has been fixed in the latest SVN.
find quote
paul Offline
Posting Freak
Posts: 2,769
Joined: Oct 2008
Reputation: 5
Location: Planet Earth
Post: #25
jalesm Wrote:This bug has been fixed in the latest SVN.

Thank's for the info i will try the latest build

XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
find quote
david81 Offline
Senior Member
Posts: 155
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #26
Rocky5 Wrote:2. Include my dialogue fixes + file finishing time OSD.

Thanks much for the dialog fixes Rocky.

I did make one change though to the yes/no dialog. The focused color was just too similar to the normal color to really tell the difference for my wife and I. Seeing as how it is normally encountered when deleting files for us, I just changed the focused color to a reddish color.

Definitely leaves no question to what you are selecting.
find quote
Cranial Offline
Fan
Posts: 740
Joined: Aug 2008
Reputation: 3
Location: Sydney, Australia
Post: #27
david81 Wrote:Thanks much for the dialog fixes Rocky.

I did make one change though to the yes/no dialog. The focused color was just too similar to the normal color to really tell the difference for my wife and I. Seeing as how it is normally encountered when deleting files for us, I just changed the focused color to a reddish color.

Definitely leaves no question to what you are selecting.

Got a quick 'how to' on that?

If I have helped you in any way, please forgive me, it was entirely accidental.
find quote
david81 Offline
Senior Member
Posts: 155
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #28
Cranial Wrote:Got a quick 'how to' on that?

1. Open "DialogYesNo.xml"
2. Find the two instances of "<focusedcolor>FF000000</focusedcolor>"
3. Replace "000000" with the hex color code of your choice in both instances. I believe I used something like "DC143C" which is crimson. I don't remember exactly. I just picked a red that I liked.

I don't have access to my system right now, but I can upload the changed xml if anyone would like it.
(This post was last modified: 2009-02-09 22:36 by david81.)
find quote
Post Reply