How do I change out of horizonz

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
garyi Offline
Posting Freak
Posts: 1,195
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #1
Hi I am just experimenting with some of the skins here I have successfully install horizonz.

For the life of me I cannot find now how to get back to the skins menu to try another one, I have been through every menu and can find nothing.

I am using it on an Apple TV.
find quote
rmleal Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #2
if you go up on the man menu there should be the aeon or horizon tab it should be there
find quote
garyi Offline
Posting Freak
Posts: 1,195
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #3
Sorry I worked it out, I swear it was not in there before!

A nice skin but I have to strain my eyes too much.
find quote
Cranial Offline
Fan
Posts: 738
Joined: Aug 2008
Reputation: 3
Location: Sydney, Australia
Post: #4
garyi Wrote:Sorry I worked it out, I swear it was not in there before!

A nice skin but I have to strain my eyes too much.

What TV are you using? And xbox? Linus box? Win32? TV connection?
find quote
paul Offline
Posting Freak
Posts: 2,769
Joined: Oct 2008
Reputation: 5
Location: Planet Earth
Post: #5
If your struggling to read the onscreen text then edit font.xml in the 720 folder.
As i had the same problem on my tv i increased the the fonts by 3

XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
find quote
garyi Offline
Posting Freak
Posts: 1,195
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #6
Thanks for that. Its a 32 inch screen and I am using an AppleTv.

Its a little slow with all the fan art but thats to be expected. (in any skin)
I am probably being silly but firstly how did I switch this feature on? (Seriously after 6 months I only just discovered XBMC could go on line and find info on DVDs etc and get fan art but I don't know how I turned it on)

Also where is this info being stored?

And finally I love the look of the music section in the horizonz screen shot but so far no specific info has downloaded for my music. It just my itunes library on the network that XNMC can tap into as well. However I do have 14,000 tunes in there and worry about the amount of download it will take for that.

Also it was downloading info for my TV shows, again I have no idea how. But what it downloads seems to be arbitrary. Like today it downloaded info for Frasier and Family guy but stopped there, even though there are many other tv shows to do. Does it just do a bit at a time?
find quote
garyi Offline
Posting Freak
Posts: 1,195
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #7
Ha, sorry I did have one specific question. In other skins if a movie file has the wrong info I can pull up the contextual menu and click refresh. It then shows me what it think it is and I can then choose to enter a name for the online database to search. I can do all this on the crappy apple remote.

However in Horizonz I can see manual at the bottom but cannot seem to get to it. Does this manual button allow me to enter a name for it to search ir is it just a manual entry if you have given up on the data base?
find quote
hikaricore Offline
Posting Freak
Posts: 1,515
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Location: Tuesday
Post: #8
In some cases the Manual entry button can only be reached using a mouse, this is either a bug in the skin or xbmc, I'm not sure which.
find quote