Some shows not playing from Library (AppleTV)

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Plan9 Offline
Junior Member
Posts: 27
Joined: Feb 2009
Reputation: 0
Post: #1
When in the TV SHOWS portion of the library, some shows won't play when I click on them. They will play from the VIDEO section, but not in TV SHOWS.
This doesn't happen to all series, just some.

This is on an apple tv.
find quote
Maxim Offline
Fan
Posts: 706
Joined: Sep 2004
Reputation: 0
Post: #2
A debug log would be helpful in this situation. Go into the System Settings and turn it on and then paste it on a pastebin site.
find quote
Plan9 Offline
Junior Member
Posts: 27
Joined: Feb 2009
Reputation: 0
Post: #3
Can do.

Where does the debug log get saved to?
find quote
Maxim Offline
Fan
Posts: 706
Joined: Sep 2004
Reputation: 0
Post: #4
It varies dependant on platform. Checkout the wiki for more info:

http://wiki.xbmc.org/?title=HOW-TO_Submi..._debug_log
find quote
tyche Offline
Senior Member
Posts: 106
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #5
Plan9 Wrote:When in the TV SHOWS portion of the library, some shows won't play when I click on them. They will play from the VIDEO section, but not in TV SHOWS.
This doesn't happen to all series, just some.

This is on an apple tv.

Did you change the file names/directory at the OS level? You could try removing one from the library and do an update to import it again and see the result.
find quote
Plan9 Offline
Junior Member
Posts: 27
Joined: Feb 2009
Reputation: 0
Post: #6
Removing, and re-adding worked. Thanks.
find quote