[REQUEST] TV3, TV4 & Kanal5

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
RustyCage Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: May 2006
Reputation: 0
Post: #1
Swedish channels with series and tv-shows
http://www.tv3.se/play
http://www.tv4.se/replay
http://kanal5.se/web/guest/webbtv
find quote
Chrisleben Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #2
i want it too Smile and include svt even that it has a script out rather have all .se in one script
find quote
VictorV Offline
Senior Member
Posts: 124
Joined: May 2009
Reputation: 1
Location: Norway
Post: #3
I've made a simple script that fetches content from various sites as TV3.no, se, dk and a bounch of others, but it's only using the xml files from the hosting provider, so it's a lot of outdated stuff. If someone are intrested in scraping the correct information from the webpages, you can use this as a base.

I haven't tested it in a month or so, but I guess it should work.

Download:
http://prosjektet.net/xbmc/plugins/Viasat.7z
find quote
aavar Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Post: #4
I was so exited when I found this script, but it don`t seem to work anymore.
Is there any way you can fix it? I´m running it on an xbox with a fairly new build of xbmc (compiled 2009_05_01).

Thanx

Aavar
find quote
blittan Offline
Team-XBMC Handyman
Posts: 1,739
Joined: Jun 2004
Reputation: 11
Location: Sweden
Post: #5
Here is a script that takes SVT play, TV3 and TV6.. http://www.rieter.net/uitzendinggemist/

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
If you don't have the time to read them, please don't take the time to post in this forum!
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
andersw Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Location: sweden
Post: #6
all works without the one i really wants sverges television
find quote
erikss0n Offline
Member
Posts: 51
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Location: Cessy, France
Post: #7
I am also hoping this will be available soon, especially Kanal5 as I cannot find that elsewere... sometimes I wished I lived in Sweden! Laugh

| Thermaltake DH101 | Gigabyte GA-73PVM-S2H | 2.13GHz INTEL Core2Duo E6400 | 2GB Corsair XMS2 | 5TB Storage | Integrated sound + nV7100 + MSI GT210 | WIN7 + XBMC Dharma 10.0 + Transparency! |
[Image: sigpic_36281_c7a78b953f1227ddb44608e54b32e0c3.jpg]
find quote
macardi Online
Senior Member
Posts: 170
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Location: Sweden
Post: #8
andersw Wrote:all works without the one i really wants sverges television

Hit menu and update the SVT chanels from within XOT and they will work again.
find quote
mickeh Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #9
Reiter is a really good plugin!
But has anyone heard any news about the swedish channels TV4, Kanal5?
find quote
McGilljam Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Aug 2006
Reputation: 0
Post: #10
Bump on that...

Plex does have it working so... Nod
Don't take it wrong Wink

Something that grab SVT Play, TV4 Play, TV3, Kanal5 and other common channels would be so great.

*hugs*
find quote
Jefman Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Gothenburg
Post: #11
McGilljam Wrote:Bump on that...

Plex does have it working so... Nod
Don't take it wrong Wink

Something that grab SVT Play, TV4 Play, TV3, Kanal5 and other common channels would be so great.

*hugs*

Hi,

Xot script does works fine with SVT Play, TV3 but I also miss TV4 and Kanal5 but see the reason according to Xot developer here:

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=449...tcount=586

Apparently Plex developers got contacted by tv4play to have a plugin developed according to their forum.
(This post was last modified: 2009-12-15 00:33 by Jefman.)
find quote
RustyCage Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: May 2006
Reputation: 0
Post: #12
I made a request for webbtv.se wich is a portal to all the major swedish tv-channels

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=59130
find quote
Jefman Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Gothenburg
Post: #13
It seems that there is a Tv4se plugin:

http://code.google.com/p/xot-uzg/issues/...=149&q=.se

I haven't tested it yet but will do tonight.
find quote
chris.f Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #14
Any update of this?
I've tried both the Viasat addon and the XOT plugin and sure, they work..
For about 55 seconds, then they stop the stream..

With the XOT plugin I can watch SVT without problems, sometimes the
playback stops but only to buffer up, then it can be played..

So what may be wrong and can someone make an addon that actually works?
find quote
pettergulbra Offline
Fan
Posts: 449
Joined: Jun 2009
Reputation: 0
Post: #15
VictorV Wrote:I've made a simple script that fetches content from various sites as TV3.no, se, dk and a bounch of others, but it's only using the xml files from the hosting provider, so it's a lot of outdated stuff. If someone are intrested in scraping the correct information from the webpages, you can use this as a base.

I haven't tested it in a month or so, but I guess it should work.

Download:
http://prosjektet.net/xbmc/plugins/Viasat.7z

Can`t get this to work. Is there something that I must do?
I use Windows.

It don`t list thing, looks just to be old things... Not updating it self from the web. Norwegian TV3.

Kindly

Petter

I`m not an programmer, but I try and fail. Then I ask.....

Asus M4A785TD-V EVO,NVIDIA GeForce GTX 560 Ti , AMD Athlon II x2 240,4GB Ram, Win7 32bit, XBMC Latest Stable and 11.0TB HD.
find quote
Post Reply