[XBOX] Studio icons missing

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
H3lium Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Question  [XBOX] Studio icons missing
Post: #1
Hello,
i'm using that skin with my xbox and i have no idea how to get those little icons in my movie view (paramount, fox, 20centuries etc) Sad
did i miss any settings? or is this feature just not available with the xbox?

thanks,
chris
find quote
ZIOLele Offline
Senior Member
Posts: 132
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #2
H3lium Wrote:Hello,
i'm using that skin with my xbox and i have no idea how to get those little icons in my movie view (paramount, fox, 20centuries etc) Sad
did i miss any settings? or is this feature just not available with the xbox?

thanks,
chris

No,you just have to rescan your library.
find quote
H3lium Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #3
Hi ZIOLele,
i did that already a couple times.
It is safed in the movieinformation. When i open the movie informations, its written underneath the "studio" but without any icon...
find quote
H3lium Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #4
double post Sad
(This post was last modified: 2009-05-31 15:49 by H3lium.)
find quote
ZIOLele Offline
Senior Member
Posts: 132
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #5
It's strange, because to see the studio icons i've had to rescan, but nothing else and i'm using minimedia on xbox
find quote
Waffa Offline
Posting Freak
Posts: 1,163
Joined: May 2008
Reputation: 7
Location: Netherlands
Post: #6
Do clear your video database in your userdata folder.

Located here:
XBMC\userdata\Database\MyVideos34.db

And do also clear you video thumbs.

located here:
XBMC\userdata\Thumbnails\Video.

Now set content again to your movie folder.

Edit:

Advice, use an external scraper first to get full control over your library.
And have the abbillity to resize the fanart. It's needed for the xbox to run smooth. Mine are all 1280x720.


I use Media Companion, there are more external scrapers.
(This post was last modified: 2009-05-31 16:15 by Waffa.)
find quote
H3lium Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #7
i deleted both!
takes ages, to scan the libary again... and download all the art Sad

external scrapers dont really work for me, since i have all data only on my xbox.
but still, nothing has changed.
if i open the movie information it does say the studio. but theres no way, minimedia would show it in any showcase Sad

any other suggestions?
find quote