ShowMix 2.1 - New LowList

  Thread Rating:
  • 12 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ossiansweet Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #3586
Hello,

I'm in the process of a new build running svn and Showmix2.1 and I can't get the Movies shortcut to show on the home screen in though it's enabled in settings. Is there something I'm missing? I have not created a library yet and thats the only thing I could think of as being wrong. Any help would be appreciated.

Thanks .
find quote
ossiansweet Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #3587
My Apologies,

Without the videos library created the shortcut does not show up. My assumptions were correct after testing. Thanks to all for the great work.

O
find quote
DarkMasterCh1ef Offline
Junior Member
Posts: 34
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #3588
Hey,
how i can make a menu point for watching TV??
everytime when i want to made a menu point,the XML error comes.....
can i directly start from a menu point the program ''DVBViewer'' ?
Wink
find quote
mrchrister Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Post: #3589
hey guys i was using an xbmc build from early october! everything worked like a charme!
now i updated yesterday to the newest nightly build and everything is horrible!
i'm on a mac but had exactly the same issues on my windows laptop.
I set up XBMC with AEON showmix. now eveytime i start up it shows the mouse and xbmc starts up on the first screen. when i change the mouse in system/input to not display anymore it doesn't seem to matter... next start it's there again

can somebody tell me what changed in xbmc recently? having to switch the fullscreen to the second screen gets really annoying... what i don't undertanad is that i reproduced exactly the same issues on a windows machine... does anyone have any idea about this?
find quote
Ram2000 Offline
Fan
Posts: 631
Joined: Jul 2009
Reputation: 6
Post: #3590
mrchrister Wrote:hey guys i was using an xbmc build from early october! everything worked like a charme!
now i updated yesterday to the newest nightly build and everything is horrible!
i'm on a mac but had exactly the same issues on my windows laptop.
I set up XBMC with AEON showmix. now eveytime i start up it shows the mouse and xbmc starts up on the first screen. when i change the mouse in system/input to not display anymore it doesn't seem to matter... next start it's there again

can somebody tell me what changed in xbmc recently? having to switch the fullscreen to the second screen gets really annoying... what i don't undertanad is that i reproduced exactly the same issues on a windows machine... does anyone have any idea about this?

I think you will find that this is not designed to work on later builds of XBMC try rolling back a few.
Or wait for 2.5....
find quote
mrchrister Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Post: #3591
thanks for making this clear ram!

the weird thing is when i try to rollback to the october build my tv shows are not found anymore! any idea why this could happen?
(This post was last modified: 2009-12-01 14:04 by mrchrister.)
find quote
Ram2000 Offline
Fan
Posts: 631
Joined: Jul 2009
Reputation: 6
Post: #3592
You will prob have to redo your Library as I believe there not compatible
find quote
mrchrister Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Post: #3593
i think i can live with the enabled mouse... for the fullscreen i found out when i change it from 1st screen to window mode, hit confirm and then switch it to second screen it works!

so is this an xbmc issue or showmix?
i know these questions are really unpopular... i'm gonna ask anyways: is 2.5 around the corner or still a few months away?
find quote
Ram2000 Offline
Fan
Posts: 631
Joined: Jul 2009
Reputation: 6
Post: #3594
You can keep track on it yourself showmix-project Also any questions should really be submitted there.
Regarding the mouse Aeon was NEVER designed to work with a Mouse.
find quote
mrchrister Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Post: #3595
thanks for the link, ram! i'll submit my questions there... i really don't want to use the mouse but it keeps showing up after every restart of xbmc!
find quote
soder Offline
Posting Freak
Posts: 1,330
Joined: Feb 2008
Reputation: 2
Location: Sweden
Post: #3596
mrchrister Wrote:thanks for the link, ram! i'll submit my questions there... i really don't want to use the mouse but it keeps showing up after every restart of xbmc!

If you are using nvidia in linux, try to add
Option "HWCursor" "false"
under
Section "Device"
in xorg.conf

/Söder

GIGABYTE MA78GM-S2H, AMD ATHLON 64 X2 4850E, 4x1GB DDR2 XMS2 PC6400, Nvidia GeForce 9400GT 1GB, Panasonic TH-42PX80, MCE 2005, 3xSAMSUNG SPINPOINT F1 1TB + 1xWestern Digital Red 3TB
OpenELEC
Aeon Nox
[Image: episode-thin-banner.jpg]
find quote
azido Offline
Posting Freak
Posts: 1,880
Joined: Nov 2008
Reputation: 1
Location: Stuttgart, Germany
Post: #3597
Ram2000 Wrote:You can keep track on it yourself showmix-project Also any questions should really be submitted there.
Regarding the mouse Aeon was NEVER designed to work with a Mouse.

both correct. Big Grin

any questions concerning showmix should go to our dedicated website for it. we won't really monitor this thread and do supporting answers here.

cheers,azido :;):
find quote
Louike Offline
Donor
Posts: 223
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #3598
Why is there no showmix subforum?
find quote
azido Offline
Posting Freak
Posts: 1,880
Joined: Nov 2008
Reputation: 1
Location: Stuttgart, Germany
Post: #3599
Louike Wrote:Why is there no showmix subforum?

because we don't need one.

cheers,azido :;):
find quote
azido Offline
Posting Freak
Posts: 1,880
Joined: Nov 2008
Reputation: 1
Location: Stuttgart, Germany
Post: #3600
if you're interested in the new version, head over to our site (click on my signature picture to go there).

cheers,azido :;):
find quote
Post Reply