Movies not scanning in Library

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
kymira Offline
Member
Posts: 64
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #1
My tv shows scan perfectly, Its just my movies that dont scan. When I set it, It scans the folder for a quick second but doesn't read any files. Im able to scan manually but that would take forever w/ my 200+ files.

Ive tried most scrappers IMDB, TMDB, Amazon but still nothing.

Im using 9.04.1 w/ mediastream skin.
find quote
althekiller Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 4,930
Joined: May 2004
Reputation: 12
Post: #2
full debug log > pastebin.com
find quote
kymira Offline
Member
Posts: 64
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #3
Here you go: http://pastebin.com/m6b7f298d
find quote
jmarshall Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 25,689
Joined: Oct 2003
Reputation: 169
Post: #4
Set Content on the movies folder to None. Remove it all from the library.

Then Set Content on it again, this time choosing "Use foldernames for lookups".

Done.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find quote
kymira Offline
Member
Posts: 64
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #5
jmarshall Wrote:Set Content on the movies folder to None. Remove it all from the library.

Then Set Content on it again, this time choosing "Use foldernames for lookups".

Done.

thanks jmarshall worked perfectly
find quote