[WINDOWS] XBMC Launcher plugin "SCRIPTS ERROR" on Win7

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
simphax Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #1
Hello! When I am trying to run the XBMC-Launcher plugin (via Games->Program Plugins->Launcher) it gives me a "scripts error" . Why?

Setup:
Windows 7 RC1 Build 7100
XBMC 9.04.1
Pentium 4 3.0 GHz
ATI Radeon 4650 1GB

xbmc.log:
http://pastebin.com/f1dfcd4
find quote
simphax Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #2
Nevermind, I just needed to start XBMC with administrator access. Smile

Now the only problem is that when I try to launch firefox the XBMC image is covering the application.
find quote
simphax Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #3
Any1 know how to fix that?
find quote
simphax Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #4
Hello! How do I get firefox to launch properly using the Launcher plugin?
find quote
greatant1337 Offline
Senior Member
Posts: 191
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Location: Gold Coast, Australia
Post: #5
Search.

Specifically for the Launcher thread. I'm pretty sure like 50% of that thread deals with Firefox.
find quote
simphax Offline
Junior Member
Posts: 41
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #6
Ok. Well it seems to me that nobody has got it to work in Windows Sad
find quote