[RELEASE] OpenSubtitles OSD (Script)

  Thread Rating:
  • 5 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
Droidman86 Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #991
I tried both, first I installed script.xbmc.subtitles but I got an error as I mentioned on the other thread.

Then I installed OpenSubtitles OSD, however I'm not seeing the settings as shown on the screenshot posted here:
[Image: video-osd.jpg]
find
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,111
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #992
Droidman86 Wrote:I tried both, first I installed script.xbmc.subtitles but I got an error as I mentioned on the other thread.

Then I installed OpenSubtitles OSD, however I'm not seeing the settings as shown on the screenshot posted here:
[Image: video-osd.jpg]

post your debug log, that will revel what the issue is

its not making sense, if you are on Camelot then you need OpenSubtitles_OSD if you are on Dharma you need XBMC Subtitles, which is it?
find
Droidman86 Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #993
I didn't even know what camelot and dharma was (sorry but I've been using XBMC for only 3 days) so I did a little search through the site and found what it actually was and I downloaded the Dharma Release and it works now.

I had Camelot installed. Thank you for your help anyways. Really appreciate it!
find
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,111
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #994
Droidman86 Wrote:I didn't even know what camelot and dharma was (sorry but I've been using XBMC for only 3 days) so I did a little search through the site and found what it actually was and I downloaded the Dharma Release and it works now.

I had Camelot installed. Thank you for your help anyways. Really appreciate it!

great, use this thread if you have any issues with it

Cheers,
Zeljko
find
dweller25 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #995
I am using XBMC4XBOX T3CH build 30800. I have installed OpenSubtitles_OSD 1.52.
But it does not work as expected. I have set up the subtitle folder to F:/subtitles.
When I try to download subtitles it writes that "Subtitle file downloaded and extracted", but after that I a popup window shows up saying "You can't save subtitle to Selected destination". And no subtitles are anywhere to be found. I am playing the movie directly from xbox' F drive.
Can somebody please help?
It's driving me crazy. I cannot find anything usefull in the log file either:

Code:
20:28:34 M: 25313280  NOTICE: -->Python Initialized<--
20:28:36 M: 22712320  NOTICE: SVN Latest Version :[ 1.52]
20:28:36 M: 22188032  NOTICE: OpenSubtitles_OSD version [1.52]
20:28:36 M: 21049344  NOTICE: Skin Folder: [ project mayhem iii ]
20:28:36 M: 21049344  NOTICE: OpenSubtitles_OSD skin XML: [ main ]
20:28:36 M: 21049344  NOTICE: False
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Manual Search : [True]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Service : [OpenSubtitles]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: SL Service : [False]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: PN Service : [False]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: OS Service : [True]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Search String: [The+Big+Bang+Theory+S04E15]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Temp?: [False]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: File Path: [F:\subtitles\The.Big.Bang.Theory.S04E15.HDTV.XviD-F.avi]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Year: [0]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Subtitle Folder: [F:\subtitles\]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Language 1: [slo]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Language 2: [cze]
20:28:40 M: 19439616  NOTICE: INFO: Language 3: [eng]
20:28:40 M: 19296256  NOTICE: INFO: onInit
20:28:40 M: 17575936  NOTICE: INFO: XBOX detected
20:28:40 M: 17457152  NOTICE: INFO: Search by Name F:\subtitles\The.Big.Bang.Theory.S04E15.HDTV.XviD-F.avi
20:28:41 M: 17309696  NOTICE: HDD: SMART is supported.
20:28:41 M: 17309696  NOTICE: HDD: SMART is enabled.
20:28:42 M: 17801216  NOTICE: INFO: Token:[i0r5ss5978vgbqggt7i8g4isk0]
20:28:45 M: 17825792  NOTICE: INFO: 4 subtitles found
20:28:45 M: 17825792  NOTICE: INFO: Name Search: 4 subtitles found
20:28:52 M: 17776640  NOTICE: INFO: In 'On click' selected : [0]
20:28:52 M: 17776640  NOTICE: INFO: Selected :: [0]
20:28:52 M: 17776640  NOTICE: INFO: download_subtitles
20:28:52 M: 17776640  NOTICE: INFO: Link download http://dl.opensubtitles.org/en/download/sub/4092786
20:28:53 M: 17772544  NOTICE: INFO: extract_subtitles
20:28:53 M: 17772544 WARNING: msvcrt.dll: dll_lseeki64 called, TODO: add 'int64 -> long' type checking
Previous line repeats 3 times.
20:28:54 M: 17739776 WARNING: INFO: Number of subs in zip:[2]
20:28:54 M: 17739776  NOTICE: INFO: Extracted to special://temp
20:28:54 M: 17739776  NOTICE: INFO: Extracting special://temp/zipsubs.zip to special://temp
20:28:54 M: 17739776 WARNING: msvcrt.dll: dll_lseeki64 called, TODO: add 'int64 -> long' type checking
20:30:30 M: 19525632   ERROR: CLocalizeStrings::ClearBlock: Trying to clear non existent block Q:\scripts\OpenSubtitles_OSD
20:30:32 M: 35983360   ERROR: exception in CApplication::FrameMove()
(This post was last modified: 2011-02-14 21:41 by dweller25.)
find
Wingie Offline
Junior Member
Posts: 48
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #996
My question was in the wrong thread (this one) should be in the addon thread (posted it there)
(This post was last modified: 2011-02-14 22:43 by Wingie.)
find
Strike03 Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #997
Wrong thread, sorry
(This post was last modified: 2012-05-17 23:09 by Strike03.)
find
Thread Closed