Missing Letters in Network and Music Settings on Xbox

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
nicoli_k Offline
Team-XBMC Forum Moderator
Posts: 649
Joined: May 2008
Reputation: 0
Location: USA
Post: #1
I'm using Transparency! v2.0 for Xbox with XBMC r22463 (the problem doesn't happen on my Windows XP laptop) and noticed whenever I was going through the network settings that letters were cut off that are supposed to be there, but only some times.

When I first go to Settings > Network the front page is fine, but if I scroll down and back up, I'm missing the "ddress" from IP address and "mask" from Netmask and "Gateway" from Default Gateway.

Under Servers I'm missing "ssword" from FTP password and "port" "username" and "password" from the Web server section.

Under Auto-detection, I'm missing "ame" from Nickname.

Under SMB Client I'm missing "sername", "assword" "server" and "group"

UPnP settings are all fine the whole time.

Under Event Server I'm missing "ort" from "Port."

If the screensaver pops up and I stop it, the letters all appear fine. The same thing happens when I open and close File Manager after pulling it up from the Shutdown Menu.

I just noticed it also happens in a couple places in the Music Settings.
Under CD Ripping: "ing template"
Under Scrobbler: "username" "password" from both Last.fm and Libre.fm
Under Files: "g template" and "template right"

Other items under Settings appear to be free from this.

This is a very minor problem, but it's something I noticed and figured I'd pass along.

Here's a screenshot of the messed up Network section: [Image: 1OVYz.png]

When posting about a problem please submit a debug log to give you the best chance at getting an answer. It's easy, painless, and helps provide necessary information.
(This post was last modified: 2009-09-06 07:22 by nicoli_k.)
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,158
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #2
this is a difficult one.
it has been reported here: http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=392...stcount=40

and as far as i can tell, it's a side effect of running a 720p skin at non-720p resolutions, like 4:3 for instance: http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=392...stcount=41

it's also happening in other skins, so i don't think i can fix it.....apart from making a SD version of the skin, that it.

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
tikkiew Offline
Senior Member
Posts: 283
Joined: Jun 2008
Reputation: 127
Post: #3
I got the same problem on windows r22110.With the default font.
find quote
nicoli_k Offline
Team-XBMC Forum Moderator
Posts: 649
Joined: May 2008
Reputation: 0
Location: USA
Post: #4
I'm running at 480p. It's not that big of deal. It definitely not worth making an SD version just to correct it.

When posting about a problem please submit a debug log to give you the best chance at getting an answer. It's easy, painless, and helps provide necessary information.
find quote