Release - MyMovies.it scraper (Italian)

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Markino Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #151
Hi guys,
I've just install Eden Beta 1 on my AppleTV 2 but I've got problem with MyMovies.it scrapper: it seems that all my films (shared via SMB from my pc) are scrapped like the first on the list (I've got 10 time the info about the first film "300" then I stop the process)
find quote
muttley:bd Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #152
Markino Wrote:Hi guys,
I've just install Eden Beta 1 on my AppleTV 2 but I've got problem with MyMovies.it scrapper: it seems that all my films (shared via SMB from my pc) are scrapped like the first on the list (I've got 10 time the info about the first film "300" then I stop the process)

I have tested now with last mymovies.it scraper (on repository) and XBMC pre-11 (compiled nov 20 2011) on linux machine...all work good!

Suggests:
1- Erase your video db library and reload/rescan it with scarper.
2- Remove and reinstall mymovies.it scraper
3- Donate for a better scraper support Wink

Great new year! Laugh

My XBMC/KODI add-ons: MyMovies.it scraper - Pushbullet - PartyMode Autostart. If you would like support my work, you can Donate what you want :)
find quote
Markino Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #153
Thanks, I'll try asap! Wink
find quote
Dragonlance Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #154
I've got some trouble trying to clean the DB... my FILM section show some duplicate items but (i'm sure) the file(s) are unique.
Any suggestion please?
find quote
muttley:bd Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #155
Mhhhh...I don't think is the same problem...

Try to post xbmc log, after refresh one of this duplicate.

Ciao!

My XBMC/KODI add-ons: MyMovies.it scraper - Pushbullet - PartyMode Autostart. If you would like support my work, you can Donate what you want :)
find quote
Markino Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #156
Here there is my log...
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...to=newpost

CiauZ! Wink
find quote
muttley:bd Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #157
I see your log, and find the problem...but i don't know how to fix No

This is your log part for scrape avatar:
Code:
11:51:27 T:114208768   DEBUG: FindMovie: Searching for 'Avatar' using MyMovies.it scraper (path: '/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/metadata.mymovies.it', content: 'movies', version: '1.1.9')
11:51:27 T:114208768   DEBUG: scraper: CreateSearchUrl returned <url>http://www.google.it/search?q=avatar%20(2009)+site:mymovies.it|User-Agent=Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1</url>
11:51:27 T:114208768   DEBUG: FileCurl::Open(0x6cea03c) http://www.google.it/search?q=avatar%20(2009)+site:mymovies.it
11:51:27 T:114208768   DEBUG: scraper: GetSearchResults returned <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?><results><entity><title>Avatar (2009)</title><url cache="main.html">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/</url><id>http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/</id></entity></results>
11:51:27 T:114208768   DEBUG: GetVideoDetails: Reading movie 'http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/' using MyMovies.it scraper (file: '/var/mobile/Library/Preferences/XBMC/addons/metadata.mymovies.it', content: 'movies', version: '1.1.9')
11:51:27 T:114208768   DEBUG: [b]scraper: GetDetails returned <details><title>300 </title><year>2006</year>[/b]<genre>Storico</genre><runtime>117</runtime><director>Zack Snyder</director><url cache="fullcredits.html" function="GetMovieWriters">http://www.mymovies.it/film/2006/300/cast/</url><tagline>Un film decisamente avanti, una sorta di asticella del salto in alto posizionata oltre i limiti pensabili del cinema</tagline><outline>Dizionari: 2,75/5 - Critica: 2,57/5 - Pubblico: 3,67/5</outline><url cache="fullcredits.html" function="GetMovieFullCast">http://www.mymovies.it/film/2006/300/cast/</url><url function="GetMovieThumbs">http://www.mymovies.it/film/2006/300/poster/</url><originaltitleforimdb>300%20%20%282006%29</originaltitleforimdb><originaltitle></originaltitle><url cache="imdbinfo.html" function="GetIMDBInfoByTitle">http://www.google.com/search?q=site:imdb.com%20"300%20%20%282006%29"</url><url cache="imdbinfo.html" function="GetTMDBFanartByTitle">http://www.google.com/search?q=site:imdb.com%20"300%20%20%282006%29"</url><url cache="main.html" function="GetMoviePlot">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/</url><chain function="AppendToPlot">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/</chain></details>

This is the same part on my pc always for avatar:
Code:
15:28:39 T:140257765050112   DEBUG: FindMovie: Searching for 'Avatar' using MyMovies.it scraper (path: '/home/muttley/.xbmc/addons/metadata.mymovies.it', content: 'movies', version: '1.1.9')
15:28:39 T:140257765050112   DEBUG: scraper: CreateSearchUrl returned <url>http://www.google.it/search?q=avatar+site:mymovies.it|User-Agent=Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1<
/url>
15:28:40 T:140257765050112   DEBUG: scraper: GetSearchResults returned <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?><results><entity><title>Avatar (2009)</title><url cache="main.html">http://www.mymovi
es.it/film/2009/avatar/</url><id>http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/</id></entity></results>

[...]

15:28:42 T:140257765050112   DEBUG: GetVideoDetails: Reading movie 'http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/' using MyMovies.it scraper (file: '/home/muttley/.xbmc/addons/metadata.mymovies.it', content: 'movies', version: '1.1.9')
15:28:42 T:140257765050112   DEBUG: FileCurl::Open(0x7fff5aee7eb0) http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/
15:28:43 T:140257765050112   [b]DEBUG: scraper: GetDetails returned <details><title>Avatar </title><year>2009</year>[/b]<genre>Fantascienza</genre><runtime>162</runtime><director>James Cameron</director><url cache="fullcredits.html" function="GetMovieWriters">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/cast/</url><tagline>James Cameron si conferma un regista capace di fondere spettacolarit<E0> e messaggio</tagline><outline>Dizionari: 3,75/5 - Critica: 3,82/5 - Pubblico: 3,83/5</outline><url cache="fullcredits.html" function="GetMovieFullCast">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/cast/</url><url function="GetMovieThumbs">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/poster/</url><url function="GetMovieTrailer">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/trailer/</url><originaltitleforimdb>Avatar%20%20%282009%29</originaltitleforimdb><originaltitle></originaltitle><url cache="imdbinfo.html" function="GetIMDBInfoByTitle">http://www.google.com/search?q=site:imdb.com%20"Avatar%20%20%282009%29"</url><url cache="imdbinfo.html" function="GetTMDBFanartByTitle">http://www.google.com/search?q=site:imdb.com%20"Avatar%20%20%282009%29"</url><url cache="main.html" function="GetMoviePlot">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/</url><chain function="AppendToPlot">http://www.mymovies.it/film/2009/avatar/</chain></details>

You can see "CreateSearchUrl" and "GetVideoDetails" call is correct for both, the problem is what is returned form "GetVideoDetails" ( you can see in bold ).

Some questions:
1- If update only Avatar (reload from film sheet information), you get always 300?
2- If you use another scraper (change content for folder), for example imdb or tmdb, what you get?

Ciao...i hope my english is understandable Laugh

Edit: After a second review of log i think understand the problem (cache!)...please answer my question and post a log with tmdb or imdb scraper, only if with it work good.

My XBMC/KODI add-ons: MyMovies.it scraper - Pushbullet - PartyMode Autostart. If you would like support my work, you can Donate what you want :)
(This post was last modified: 2012-01-07 17:07 by muttley:bd.)
find quote
Markino Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Jul 2010
Reputation: 0
Post: #158
Don't know why but.... I've just retried in order to response your questions and now it seems to works fine!
I'm scrapping my films right now and everything's okay!

Many thanks for your support!
find quote
muttley:bd Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #159
Markino Wrote:Don't know why but.... I've just retried in order to response your questions and now it seems to works fine!
I'm scrapping my films right now and everything's okay!

Many thanks for your support!

strange...but good anyway!

Ciao!

My XBMC/KODI add-ons: MyMovies.it scraper - Pushbullet - PartyMode Autostart. If you would like support my work, you can Donate what you want :)
find quote
melagodo Offline
Member
Posts: 98
Joined: Aug 2010
Reputation: 0
Post: #160
Hey muttley, just one question.
I really like the scraper and the thing that mymovies catalogues movies pretty good.
But the plot is wayyyy to long, is kind of a review!!!

Would it be possible to create a scraper based on mymovies, but which takes plots from movieplayer?

Ciao!

melagodo
find quote
muttley:bd Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #161
melagodo Wrote:Hey muttley, just one question.
I really like the scraper and the thing that mymovies catalogues movies pretty good.
But the plot is wayyyy to long, is kind of a review!!!

Would it be possible to create a scraper based on mymovies, but which takes plots from movieplayer?

Ciao!

melagodo

it's possibile, but i don't think is a good feature:
- The scraper is just enough slow with connection to tmdb and imdb, if i add another "external" connection (movieplayer) get movie information become too long...
- The most important reason is always the same problem: i can not sure that the film i match on movieplayer is the same of mymovies beacause i can't have user feedback. same problem for backdrop (tmdb) and imdb info.

sorry No

My XBMC/KODI add-ons: MyMovies.it scraper - Pushbullet - PartyMode Autostart. If you would like support my work, you can Donate what you want :)
find quote
stefano85 Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #162
hi guys, i have a problem with mymovies scraper since 3 days from now. I have upgraded to eden beta 2 (don't know if it's related to this) and if i add a film in the archive, the scraper fail to download the backdrop from tmdb.
When using other italian film scrapers (like movieplayer for example) it works perfectly.
Thanks for the attention, and sorry for my poor englishSmile
bye.
stefano
find quote
muttley:bd Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #163
stefano85 Wrote:hi guys, i have a problem with mymovies scraper since 3 days from now. I have upgraded to eden beta 2 (don't know if it's related to this) and if i add a film in the archive, the scraper fail to download the backdrop from tmdb.
When using other italian film scrapers (like movieplayer for example) it works perfectly.
Thanks for the attention, and sorry for my poor englishSmile
bye.
stefano
I have tested now with lastest mymovies.it scraper (on repository) and XBMC pre-11 (compiled nov 20 2011) on linux machine...all work good!

anyone can confirm this issue?

Post a log after refresh some films.

ciao!

My XBMC/KODI add-ons: MyMovies.it scraper - Pushbullet - PartyMode Autostart. If you would like support my work, you can Donate what you want :)
find quote
stefano85 Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #164
muttley:bd Wrote:I have tested now with lastest mymovies.it scraper (on repository) and XBMC pre-11 (compiled nov 20 2011) on linux machine...all work good!

anyone can confirm this issue?

Post a log after refresh some films.

ciao!

ok, hope this can help! this is the complete debug log since i don't know wich part is usefull for you.
i've made a refresh of a movie that is already in my database (it made the same problem with other titles).

http://pastebin.com/2bJ3kHzZ

it shows me always no backdrops available even if other info is working fine (include posters).
thanks bye
find quote
muttley:bd Offline
Senior Member
Posts: 169
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #165
stefano85 Wrote:ok, hope this can help! this is the complete debug log since i don't know wich part is usefull for you.
i've made a refresh of a movie that is already in my database (it made the same problem with other titles).

http://pastebin.com/2bJ3kHzZ

it shows me always no backdrops available even if other info is working fine (include posters).
thanks bye

finaly I have some times for see your log...

The problem is not the scraper, but the function "GetTMDBFanartByIdChain" imported from addon "metadata.common.themoviedb.org" that i use in mymovies.it scraper.

I think this library change in your version, but i can't make needed test beacause in my eden version work good Eek

Can you post the same log but with another (...and working) scraper that support tmdb backdrops.

ciao!

My XBMC/KODI add-ons: MyMovies.it scraper - Pushbullet - PartyMode Autostart. If you would like support my work, you can Donate what you want :)
find quote
Post Reply