Chokey's Project Mayhem Discussion

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
WarriorSan Offline
Senior Member
Posts: 151
Joined: Oct 2003
Reputation: 0
Post: #16
@chokemaniac,

i'm using the latest xbmc cvs release and your latest project mayhem 2004-09-19 skin but when i use ttf for the skin the rss feed is going very slowy. does this has to do with your skin (because it is still experimental)?

(p.s. you forgot to add arial.ttf to the skin->fonts dir in the latest skin release)
find
Chokemaniac Offline
Skilled Skinner
Posts: 323
Joined: Feb 2004
Reputation: 0
Post: #17
i dont know - yuvalt added ttf support and i never used it...

[Image: pm_banner.jpg]

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find
WarriorSan Offline
Senior Member
Posts: 151
Joined: Oct 2003
Reputation: 0
Post: #18
when you used .ttf for avalaunch i thought it looked much better i hoped that this also gonna happen for xbmc...but it is your opion
find
Chokemaniac Offline
Skilled Skinner
Posts: 323
Joined: Feb 2004
Reputation: 0
Post: #19
at the moment ttfs dont support alpha in xbmc. actually the fonts in avalaunch are very pixelated and its what i hate most about ava Big Grin . i had a real hard time finding a font that does look good in ava... im sure thou yuvalt will improve ttf more soon.

[Image: pm_banner.jpg]

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find
Chokemaniac Offline
Skilled Skinner
Posts: 323
Joined: Feb 2004
Reputation: 0
Post: #20
@axelay (...loved that game on snes...) i tried to change the bg and you were right - background.png sliped into the textures.xpr somehow - i fixed that issue and updated the cvs and the skin on my site Wink thanks for pointing that out.

[Image: pm_banner.jpg]

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find
suds Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Sep 2004
Reputation: 0
Post: #21
hi
love the project mayhem skin but i can not get the web server to work ie when i connect i get the following
pragma: no-cache cache-control

i ahve tried ie and firefox
can anyone help
find
spindley Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Sep 2004
Reputation: 0
Post: #22
first of all, awesome skin! i use it for all my dashboards as well as xbmc. one thing i'd like to see is a nice bootscreen for xbmc, since i use it as my default dash.
keep up the good work!
find
C-Quel Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 1,375
Joined: Aug 2004
Reputation: 0
Thumbs Up   
Post: #23
:bowdown:

wow chokey! i'm choking... the webserver is awesome! i use my wireless laptop when relaxing in conservatory and to have such a glamourous web server to pump those tunes on my home cinema is superb. :idea: would there be an chance of the bootscreen as above ^^^ post! anddd sorry i know you must be busy! how easy/difficult would it be to implement the thumbs from music and videos to the web server?

either way i'm chuffed to bits with it as it stands!

thanks chokey! pm is :kickass:

Zotac ID89 + 4GB + 160GB Intel SSD + Samsung UE40D7000 + DS411+II / 2 x 3TB WD RED CAVIAR (TVHeadend Package + 4 Tuners) + Fibaro HC2 Home Automation Intergration!

^^^

Fucking awesome springs to mind :)

iNerd Store

iNerd Forum
find
tslayer Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 3,557
Joined: Oct 2003
Reputation: 12
Post: #24
(suds @ sep. 20 2004,11:09 Wrote:hi
love the project mayhem skin but i can not get the web server to work ie when i connect i get the following
pragma: no-cache cache-control

i ahve tried ie and firefox
can anyone help
make sure you properly set your xbox's date/time.

ts

42.7% of all statistics are made up on the spot

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find
Chokemaniac Offline
Skilled Skinner
Posts: 323
Joined: Feb 2004
Reputation: 0
Post: #25
hmm - i think bootscreens are pretty annoying -while im skinning i gotta reboot a lot... maybe after 1.1.0 is released.. who knows

thumbs on the webserver would be awesome! but thats not supported yet - as i said in my release note: we need more feats now Wink

[Image: pm_banner.jpg]

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
find
YuYu Offline
Member
Posts: 90
Joined: Sep 2004
Reputation: 0
Post: #26
pm'd you on msn...

[Image: xbmcxssig.png]
find
SupaDawg Offline
Senior Member
Posts: 105
Joined: Feb 2004
Reputation: 0
Post: #27
i finally got kml to work today.. so with the help of your skins my xbox is just about where i want it.

just curious about a couple things.

1) did i screw something up installing your kml skin? i get a large nullsoft shoutcast logo under my text on the right hand side of the screen when loading a stream.. is there a way to fix this?

2) i editted the contextmenu file as found in the pal folder, but when i restarted xbmc most of my settings submenus are blank. is there an easy fix for this?

big help.. love the skin.
find
C-Quel Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 1,375
Joined: Aug 2004
Reputation: 0
Post: #28
i fixed this by opening "shoutcast3.gif" in the standard windows paint program then saving it straight back without modifying the file at all.

then copying it back to simplekml directory on xbox.

this fixed it for me and took away that horrible "parse error node dialog" as well.

hope it works for you.

Zotac ID89 + 4GB + 160GB Intel SSD + Samsung UE40D7000 + DS411+II / 2 x 3TB WD RED CAVIAR (TVHeadend Package + 4 Tuners) + Fibaro HC2 Home Automation Intergration!

^^^

Fucking awesome springs to mind :)

iNerd Store

iNerd Forum
find
SupaDawg Offline
Senior Member
Posts: 105
Joined: Feb 2004
Reputation: 0
Post: #29
that did work man, big thanks. odd that we'd both have made the same mistake somewhere.

nonetheless thanks for the suggestion.. that leaves me with only one prob and i think its just a simple matter of re-installing the skin
find
SupaDawg Offline
Senior Member
Posts: 105
Joined: Feb 2004
Reputation: 0
Post: #30
k, everything fixxed.

noticed something thou. text seems to be overlapping.

my albums view looks like this:
[Image: screen2.jpg]

wheras caustic's screenshot looks like:
[Image: screenshot24.jpg]

anyone having this same prob? maybe a new bug?
find
Thread Closed