Now Playing?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
adsoto Offline
Senior Member
Posts: 133
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Location: Spain
Post: #1
Sometimes I stumbled upon the "now playing" or what it looks like the queued items to play (in Music).

But yesterday I realized that once a queue is setup and XBMC is playing I don't know where this window is hidden Frown or how to get there Frown ?

T! shows me in the OSD the next item to be played, is there any button out there that takes me to the full list of items queued?
:o:o
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,319
Joined: Jan 2009
Reputation: 161
Post: #2
bring up the context menu in one of the regular views and select "Now Playing".

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
adsoto Offline
Senior Member
Posts: 133
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Location: Spain
Thumbs Up   
Post: #3
Thanks ronie, context menu then. I'll check later.

If I wanted to map a specific key to this window, what's the name (or id) of "Now Playing" window?


PS: Checked Windows ID but I am unsure whic one (if any) brings up the "now playing"
(This post was last modified: 2009-10-20 11:23 by adsoto.)
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,319
Joined: Jan 2009
Reputation: 161
Post: #4
adsoto Wrote:Thanks ronie, context menu then. I'll check later.

If I wanted to map a specific key to this window, what's the name (or id) of "Now Playing" window?


PS: Checked Windows ID but I am unsure whic one (if any) brings up the "now playing"

it's the 'musicplaylist'.

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
wyild1 Offline
Senior Member
Posts: 201
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Post: #5
On linux to see you play list you just press the Spacebar to bring it up.
find quote
Ronald Pagan Offline
Junior Member
Posts: 42
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #6
Sorry to bump but I'm have the same problem.

I'm trying to map a button that will display the Now Playing window to my remote. I have successfully mapped the Music Playlist Edit using this line:

<mypictures>ActivateWindow(MusicPlaylistEditor)</mypictures>

When I try to get to Now Playing it just wont work I have tried:

ActivateWindow(NowPlaying)
ActivateWindow((MusicPlaylist)
ActivateWindow(MyMusicPlaylist)

Anyone know the proper nomenclature?
find quote
Jezz_X Offline
Team-XBMC Skinner
Posts: 5,289
Joined: Jun 2006
Reputation: 57
Location: Earth
Post: #7
http://wiki.xbmc.org/?title=Window_IDs

musicplaylist
ActivateWindow(MusicPlaylist) you had 1 too many (
find quote
rausch101 Offline
Fan
Posts: 582
Joined: Sep 2006
Reputation: 1
Location: Washington D.C.
Post: #8
FYI for videos its:

ActivateWindow(MyVideoPlaylist)

Have a question? First try the XBMC online-manual and FAQ. Also: How to submit a debug log
find quote