[RELEASE] CU Lyrics (Script) Addon

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
perro6969 Offline
Senior Member
Posts: 109
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #256
First of all, thanks for this great plugin!

I found this site:
http://www.lyricsvip.com

Maybe you are interested in adding this site into the plugin. If not, it's also ok.
I think this is the lyrics database used by the winamp plugin "www.lyricsplugin.com"
find quote
thomash72 Offline
Senior Member
Posts: 147
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Location: Norway
Post: #257
Anyone else with problems running this script ?
I have been getting the error message "Fetching lyrics from LyricsWiki.org API failed" for the last couple of days. Pity - it's one of my favourite scripts Sad
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,090
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #258
thomash72 Wrote:Anyone else with problems running this script ?
I have been getting the error message "Fetching lyrics from LyricsWiki.org API failed" for the last couple of days. Pity - it's one of my favourite scripts Sad

and lyricsmode or lyricstime?
find quote
thomash72 Offline
Senior Member
Posts: 147
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Location: Norway
Post: #259
Amet Wrote:and lyricsmode or lyricstime?
I am unsure about what you mean by this. I am using official Dharma with Transparency! Will a full debug report help ? Sorry for being such a novice Blush
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,090
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #260
thomash72 Wrote:I am unsure about what you mean by this. I am using official Dharma with Transparency! Will a full debug report help ? Sorry for being such a novice Blush

if you go in CU Lyrics addon settings you can select the scraper, atm you are using LyricsWiki try setting it to use lyricsmode or lyricstime
find quote
frank75 Offline
Member
Posts: 61
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #261
Get this when i try to fetch lyrics:

-Fetching lyrics from Lyricsmode.com API failed-
Same on LyricsWiki and lyricstime.

I have set not save, and save lyrics. But stil no contact.

Anyone have an idea?

Thx in advance
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,090
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #262
frank75 Wrote:Anyone have an idea?

not without debug log
find quote
frank75 Offline
Member
Posts: 61
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #263
Amet Wrote:not without debug log

Sorry.

Here it is: http://pastebin.com/yHaP2f5K
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,090
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #264
frank75 Wrote:Sorry.

Here it is: http://pastebin.com/yHaP2f5K

is it only for AC/DC?
find quote
frank75 Offline
Member
Posts: 61
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #265
Checked out lyridsmode.com and there it was only 1 song with AC/DC. So thats the problem Smile

Checked other band and they work fin Big Grin

Just have to ad the bands and songs that are missing on lyricsmode.com......
find quote
thomash72 Offline
Senior Member
Posts: 147
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Location: Norway
Post: #266
Lyricsmode & Lyricstime is working, only Lyricswiki which returns the error
find quote
frank75 Offline
Member
Posts: 61
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #267
Is it possible to create a keyboard shortcut to start the lyrics, instead of pressing tab-enter and then use arrows to find the lyrics-button?

I use a logitech remote and if there is a shortcut it will be very easy to start lyrics Smile
And then use esc to get back to playlist.
find quote
amet Offline
Retired Team-Kodi Member
Posts: 4,090
Joined: Jul 2009
Reputation: 41
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #268
sure:

Code:
<l>RunScript(script.cu.lyrics)</l>

if placed in correct keymap file would start lyrics script when "l" is pressed
find quote
ujjain Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #269
Lyrics do not work for me. There is no reference to lyric in C:\Users\Ujjain\AppData\Roaming\XBMC\xbmc.log.

I enabled the add-on and lyrics via settings->skin->add-on. (I installed XBMC today)

Got it working
"Play a song and switch to visualization via the <tab>-button on your keyboard (or the button you use on your remote). Now that you're in visualization mode press 'M'. The menu that should appear (similar to the one for movies) now contains an additional button on the left side if I am not mistaken. Operate it and CU lyrics starts fetching the lyrics."
(This post was last modified: 2011-01-21 01:41 by ujjain.)
find quote
bodhi Offline
Fan
Posts: 433
Joined: Sep 2010
Reputation: 1
Post: #270
Amet Wrote:sure:

Code:
<l>RunScript(script.cu.lyrics)</l>

if placed in correct keymap file would start lyrics script when "l" is pressed

An alternative approach is creating a Harmony Remote sequence "Tab - M -UpArrow - RightArrow - Enter" (or something like that).
find quote
Post Reply