XBMC On APPLE TV 3

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
kp101 Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #1
OK I know there is allot of talk about Apple TV 3. I'm trying to install XBMC on mine but when I ran the patch stick I couldn't see anything new on the menu.
Forgive me I not good at command line coding.
Any help would be greatfulBig Grin
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,479
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #2
kp101 Wrote:OK I know there is allot of talk about Apple TV 3. I'm trying to install XBMC on mine but when I ran the patch stick I couldn't see anything new on the menu.
Forgive me I not good at command line coding.
Any help would be greatfulBig Grin

Perhaps posting in the correct forum section would yield some clues.

EDIT: there, I moved it.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
Sam.Nazarko Offline
Posting Freak
Posts: 850
Joined: Dec 2009
Reputation: 15
Location: London
Post: #3
The latest version of atv-win will add your menus without any SSH hastle.
find quote
kp101 Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #4
Sorry where should I have posted this
find quote
kp101 Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Post: #5
2
find quote
davilla Offline
Retired-Team-XBMC Developer
Posts: 11,479
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #6
3


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
jpincheira Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #7
4


haha Smile
find quote