Custom diffuse image (none at all)?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
calmdown Offline
Member
Posts: 70
Joined: Dec 2009
Reputation: 4
Location: Sweden
Post: #1
Absolutely love the skin, a fresh new look makes everyone happy Smile

However I'd like to get rid of the "diffuse image", when i edit one of the existing images in xperience dir - media/custom images/stages/ to be all transparent, an "arch" is still shown (see image below)
http://i49.tinypic.com/2gw86mf.jpg

how do i get rid of it? thanks!
find quote
Hitcher Online
Skilled Skinner
Posts: 10,265
Joined: Aug 2007
Reputation: 80
Location: Eastleigh, UK
Post: #2
Xperience\media\windows\common

stage-diffuse.png and stage-glow.png
find quote
Rocky5 Offline
Alaska Group
Posts: 564
Joined: Jun 2008
Location: Scotland
Post: #3
Hitcher Wrote:Xperience\media\windows\common

stage-diffuse.png and stage-glow.png

yup you will need to unpack the XPR though to get there

or you could try just making a blank image and placing it in the same folder structure as that but am not sure if XPRs override foldered images.
find quote
blittan Offline
Team-XBMC Handyman
Posts: 1,739
Joined: Jun 2004
Reputation: 11
Location: Sweden
Post: #4
iirc foldered images override xpr, but I'm no skin guru Smile

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
If you don't have the time to read them, please don't take the time to post in this forum!
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Hitcher Online
Skilled Skinner
Posts: 10,265
Joined: Aug 2007
Reputation: 80
Location: Eastleigh, UK
Post: #5
They don't unfortunately.
find quote
asou Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #6
I just Removed
<include>CommonStage</include>
from any pages I viewed.
find quote
XBMCG33K Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,252
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
Location: 4 8 15 16 23 42
Post: #7
Really you are removing the stage? That's gotta look a bit off, any images of how it looks without?
find quote
asou Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #8
Will try and sort one out, I like the way it looks with the backdrops I used in Aeon.
find quote
asou Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #9
http://tinypic.com/view.php?pic=dgm7ep&s=6
find quote
XBMCG33K Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,252
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
Location: 4 8 15 16 23 42
Post: #10
LOL That looks a bit familiar huh? Not my liking at all but that is the very reason the skin is made the way it is Smile Glad to see another mod being made Smile
find quote
calmdown Offline
Member
Posts: 70
Joined: Dec 2009
Reputation: 4
Location: Sweden
Post: #11
Managed to get rid of the diffuse image and went with it for a while, however the skin looks much better with the default settings, so i reverted it and now It looks better than ever Smile
find quote
emal011 Offline
Senior Member
Posts: 197
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Location: Munich
Post: #12
Quote:yup you will need to unpack the XPR though to get there
How can I?

Plataform: AMD 6000+ Athlon X2 (3,1Ghz) | Nvidia GT8800 512Mb | 4Gb Kingston
| 500Gb Samsung + 320Gb + 1,5Tb | Windows 7 Home Premium 64Bits | Creative Sound Blaster X-Fi Titanium| Creative Inspire T6160 5.1
| XBMC mit Night | Philips 220SW 1680 x 1050 60Hz :sniffle:
find quote
paul Offline
Posting Freak
Posts: 2,769
Joined: Oct 2008
Reputation: 5
Location: Planet Earth
Post: #13
emal011 Wrote:How can I?
Try XPRexpress from these sources http://lmgtfy.com/?q=XPRexpress
Run it and tell it to unpack the textures.xpr then you can delete add or modify all you likeCool
Assuming you run windows or know someone who does

XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
find quote
anandus Offline
Junior Member
Posts: 47
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #14
Hitcher Wrote:Xperience\media\windows\common

stage-diffuse.png and stage-glow.png
I'm at work, so can't check my XBMC, but I suppose I could edit those files to 'lower' the stage?
For my liking it consumes too much screenspace.

But I could edit/resize those images. Or do I need to do some xml-hacking (x-/y-positions?) to lower the stage?
find quote
paul Offline
Posting Freak
Posts: 2,769
Joined: Oct 2008
Reputation: 5
Location: Planet Earth
Post: #15
anandus Wrote:I'm at work, so can't check my XBMC, but I suppose I could edit those files to 'lower' the stage?
For my liking it consumes too much screenspace.

But I could edit/resize those images. Or do I need to do some xml-hacking (x-/y-positions?) to lower the stage?
What i did was edit stage-diffuse.png stage-glow.png both in windows/common.
And also you will need to edit the stagediffuse.png in views/poster/diffuse to match the stage and finally stageglow.png in views/poster/posterview.
The last two i found a little trick to get right but it looks better for it.Cool

XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
find quote