All scraping issues, look here!

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
offline_thk Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Jan 2006
Reputation: 0
Post: #31
Thanks Tsuris, I actually switched to Rev. 28275 and Scrapers was included. But I'm still having troubles, If I chose Set Content on a folder I can now chose a scraper and check everything except contains a single Video and press OK. But nothing happens and if I go back to Set Content for that folder again, I can see that <None> is still chosen.. What to do here?
find
adave Offline
Member
Posts: 53
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #32
I'm thinking about building an XBMC machine for my brother. I had a question regarding the scrapers. Does IMDB change things often that impact scraping from XBMC? My concern is that if I give him the machine, we won't have the ability to update it since he lives far away.

Just wanted to hear people's experiences on how often IMDB changes things. Thanks.
find
Tsuris Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Location: Texas
Post: #33
@offline_thk
Make sure you check the automated scan box, and do not check the exclude box, if the video file has a name that tmdb doesn't understand, you may have to enter the folder, hit the button that brings up the menu (menu button on keyboard near spacebar, white button on xbox, or title button on remote) then choose show movie info, when it tries to search, rename the search (it will pop up a box if it cant find the name) to something that works better. I tried to keep some files in order by naming them seriesname -- # -- Moviename.avi such as The Lord of the Rings -- 1 -- The Fellowship of the Ring.avi, it doesn't like the -- 1 --.

@adave
I've been scraping happy from both tvdb (goes down sometimes but always comes back) and tmdb for a few years now, no serious downtime yet.
find
rossoneri711 Offline
Senior Member
Posts: 143
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Location: Nicosia, Cyprus
Post: #34
I am using IMDB as my content source. I have noticed lately, that whenever i add a new movie it retrieves all information but the year! It seems very strange and i am wondering if anyone else is facing this.

I have deleted my userdata folder, but i still have the same problem
find
Galefury Offline
Fan
Posts: 356
Joined: Dec 2009
Reputation: 9
Location: Bucharest, EU
Post: #35
Solution here.
find
rossoneri711 Offline
Senior Member
Posts: 143
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Location: Nicosia, Cyprus
Post: #36
Galefury Wrote:Solution here.

thanks!!!!
find
rossoneri711 Offline
Senior Member
Posts: 143
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Location: Nicosia, Cyprus
Post: #37
i cant seem to find anything under system. i am on ubuntu. should i create the structure in the rar file?
find
americantabloid Offline
Member
Posts: 88
Joined: Jul 2008
Reputation: 1
Location: Sweden
Post: #38
Hi!

I recently added "Couples Retreat" to my high res folder and let tmdb as usual do its thing. The problem is that it got scraped as Saw 6 and now its stuck there.

I have tried to:

* Delete the movie in the xbmc library and scrape it again. Still Saw 6.

* Delete the movie in the xbmc library and scrape it again using imdb. Still Saw 6.

* Delete the movie in the xbmc library and rename the "Couples Retreat" folder and scrape it again using imdb or tmdb. Still Saw 6.

* Cleared all high res movies from the database. Still Saw 6.

* Tried to update the movie using information and update with different scrapers. They find the right movie, but the information when returning is still Saw 6. It doesn't get updated.

Scraping the movie from another computer works fine.

I'am running latest stabil XBMC version. No svn.

Is there anyway I can fix this without having to uninstall xbmc and cleaning the user folder, reinstall xbmc and rescan everything?

Best regards
at
find
americantabloid Offline
Member
Posts: 88
Joined: Jul 2008
Reputation: 1
Location: Sweden
Post: #39
Nevermind, found the problem. There was an nfo file in the movie directory and the imdb link in the nfo was pointing to Saw 6, but the other info was for the right movie. Deleting the file fixed the problem.

//at
find
draggy Offline
Member
Posts: 71
Joined: May 2008
Reputation: 0
Post: #40
Is anyone else having issues with thetvdb?

For the past few weeks thetvdb keeps messing up my scans, putting up this message about "Could not download information, server is most likely unavailable, do you want to continue scanning?"

Hitting either yes or no results in just getting the message again, and again, and again.

I can get to thetvdb.com in my browser, though sometimes it is a bit slow to respond, it could be timing out...

I've tried clearing my entire user directory, thinking it could be a bad library or settings, and re-set up xbmc, but it didn't help at all.


This is on Ubuntu Karmic x86, running xbmc svn r28256

Log:
Code:
16:50:38 T:2999077744 M:839340032   DEBUG: FileCurl::Open(0xb2c22b20) http://www.thetvdb.com/api/1D62F2F90030C444/languages.xml
16:50:38 T:2999077744 M:839340032    INFO: easy_aquire - Created session to http://www.thetvdb.com
16:50:40 T:3028314000 M:839315456    INFO: CheckIdle - Closing session to http://ia.media-imdb.com (easy=0xa5aaaf0, multi=0xa596c78)
16:50:40 T:3028314000 M:839315456    INFO: CheckIdle - Closing session to http://i.media-imdb.com (easy=0xaa3cc5f8, multi=0xaa3c1000)
16:50:41 T:2999077744 M:839315456   DEBUG: FileCurl::Close(0xb2c22b20) http://www.thetvdb.com/api/1D62F2F90030C444/languages.xml
16:50:41 T:2999077744 M:839315456   DEBUG: FileCurl::Open(0xb2c22550) http://www.thetvdb.com/api/1D62F2F90030C444/languages.xml
16:50:51 T:2999077744 M:839331840 WARNING: FillBuffer: curl failed with code 28
16:50:51 T:2999077744 M:839331840   ERROR: CFileCurl::CReadState::Open, didn't get any data from stream.
16:50:51 T:2999077744 M:839331840   DEBUG: FileCurl::Close(0xb2c22550) http://www.thetvdb.com/api/1D62F2F90030C444/languages.xml
16:51:05 T:2999077744 M:839213056    INFO: Loading skin file: DialogYesNo.xml
16:51:08 T:3028314000 M:839221248   DEBUG: SECTION:UnloadDelayed(DLL: special://xbmc/system/ImageLib-i486-linux.so)
16:51:08 T:3028314000 M:839221248   DEBUG: Unloading: ImageLib-i486-linux.so
16:51:08 T:3028314000 M:839221248    INFO: CheckIdle - Closing session to http://www.mtv.com (easy=0xa9d67d28, multi=0xa9ff1de8)
16:51:19 T:2999077744 M:839225344   DEBUG: Load DialogYesNo.xml: 14004.23ms
16:51:19 T:3028314000 M:839225344   DEBUG: ------ Window Init (DialogYesNo.xml) ------
16:51:19 T:3028314000 M:839225344   DEBUG: Alloc resources: 15.61ms (0.00 ms skin load)
16:51:21 T:3028314000 M:839061504    INFO: CheckIdle - Closing session to http://www.thetvdb.com (easy=0xa9b56980, multi=0xa9b5f0c8)
16:52:08 T:3028314000 M:839069696  NOTICE: Samba is idle. Closing the remaining connections
find
sp10 Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Jan 2008
Reputation: 0
Post: #41
Having the same issues with thetvdb.com Either not connecting or not scanning in new shows. Cannot get the latest "The Ricky Gervais Show" or "Russel Howard's Good News" scanned into the library.
find
adriank99 Offline
Senior Member
Posts: 125
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #42
sp10 Wrote:Having the same issues with thetvdb.com Either not connecting or not scanning in new shows. Cannot get the latest "The Ricky Gervais Show" or "Russel Howard's Good News" scanned into the library.

same issue? have no idea whats going on, been trying to get it working for awhile. sucks.
find
szsori Offline
TheTVDB.com Admin
Posts: 662
Joined: Aug 2006
Reputation: 1
Location: Milwaukee, WI
Post: #43
adriank99 Wrote:same issue? have no idea whats going on, been trying to get it working for awhile. sucks.

http://forums.thetvdb.com/viewtopic.php?...&start=200

Our forums are the place to look when having trouble connecting to the site. We've had some major issues over the past couple months for a few reasons. We finally got an offer from someone I felt comfortable giving access to the entire system and he spent the weekend making major performance improvements to the system. He tracked down at least one cause of the crashes and set up a proxy so the API will be more responsive and to reduce load on the server. We'll see how the server benefits from it over the next few days, but it already seems much faster.

Contribute to TheTVDB.com - The Online TV Database
find
overbyrn Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Apr 2009
Reputation: 0
Location: Worcester, West Mids
Post: #44
Hey Guys,

See a fair bit of chatter in this thread about Movies & TV but not for Music.

I know the whole add-ons thing is in development but what's the current status with scraping music using the new add-ons format? Is it working or still heavily broken?

I ask ask I'm playing with various day-old builds but don't seem to be having much success scraping artist fanart and thumbs. I enabled last.fm and Allmusic scrapers, set the default to Allmusic but was surprised to not see the Settings sub-option appear to choose what and where it scraped various items from.

Likewise, when in non-library view, I'll do an update but I don't see much in the way of artist fanart or thumbs coming back. Also, when in library view, it used to be possible to change scraper for an individual artist from the artist node. The option is still there, but the only scraper choices possible are those I've enabled for Movies & TV (tvdb / themoviedb).

Will happily put up some logs, but thought I'd throw the question out to begin with.




Thanks,
Rich.
find
rimster Offline
Member
Posts: 63
Joined: Feb 2007
Reputation: 0
Post: #45
Hey guys, i've been reading up on the scrapers and my knowledge of workings has increased quite a bit over the last few weeks. I am running into a problem though with 1 season of breaking bad, season 2 to be exact. The tree is as following: breaking.bad\season.02\Breaking.Bad.S02E01.720p.Bluray.x264-CLUE

All episodes in the season are rarred in their own folder. I've checked 'use foldername for lookup' and through files i can play the different episodes without a hitch. But somehow their not showing up in library. I've checked the (normal) logs and saw this line as a possible culprit:

Code:
DEBUG: could not enumerate file rar://smb%3a%2f%2fIOMEGA%2d0283A0%2fpublic%2fmedia%2fseries%2fbreaking%2ebad%2fseason%​2e02%2fBreaking%2eBad%2eS02E01%2e720p%2eBluray%2ex264%2dCLUE%2fbb201%2dclue%2era​r/bb201-clue.mkv

But for the life of me i can't find anything about the exact message. Anyone got any ideas?

Thanks in advance for your ideas & suggestions!
Phil
find