Alaska Original BUGS thread

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
PsyberOne Offline
Member
Posts: 52
Joined: Jan 2006
Reputation: 0
Post: #166
[Image: 6248bb75111714.gif] [Image: 53622575111728.gif] [Image: 42181e75111730.gif] [Image: 23209375111740.gif] [Image: ebdf0675111743.gif] [Image: 87e31275111746.gif]

When ever I create a queue of TV Shows from the Library there is no text in the window this does not effect any other playlist Music(Files/Library) Movies(Files/Library) or TV Shows(Files)

I have a clean install of XBMC 9.11 (SVN 28256) and This affects both Alaska and Alaska BIG Mod, and does NOT affect Confluence
find quote
soder Offline
Posting Freak
Posts: 1,330
Joined: Feb 2008
Reputation: 2
Location: Sweden
Post: #167
It would be great if I could remove a movie from the library, when browsing a smart playlist.

I have a smart playlist for "watched movies" that I sometime like to remove browse, and remove some movies from the library.

That was no problem in ShowMix, but in Alaska that wasn't possible?

/Söder

GIGABYTE MA78GM-S2H, AMD ATHLON 64 X2 4850E, 4x1GB DDR2 XMS2 PC6400, Nvidia GeForce 9400GT 1GB, Panasonic TH-42PX80, MCE 2005, 3xSAMSUNG SPINPOINT F1 1TB + 1xWestern Digital Red 3TB
OpenELEC
Aeon Nox
[Image: episode-thin-banner.jpg]
find quote
antonbotha Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #168
Hey Hitcher,

Thanks for a great skin.

When under Videos->{source}, if you pull up the information of a movie and switch from 'Cast Hidden' to 'Cast Shown' instead of taking away the movie poster it stays there. Thus you end up with the movie poster and the actor thumbnail.

This does not happen under Movies when loading the information.

Cast shown incorrect (under movie poster)
[Image: castwrong.png]

Cast shown correct (movie poster removed)
[Image: castcorrect.png]
find quote
Hitcher Online
Skilled Skinner
Posts: 10,868
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #169
That's Alaska Revisited not Alaska but I have fixed the problem.
find quote
Pedro74 Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #170
Hello, congratulations for this great skin, I use xbox alaska in a 4:3 SD TV, I have a problem when I go into the menu programs, view types, files, the names me, in this case type emulators zsnexbox etc, the list on the right doubles me names, you see the same name in the same line height, only a few cm shifted to the left end of the name intermingled with the principle of the same name.
I only happens in this menu, in the other movies Music etc, using the same type of view, I appear correctly.
if you could give me some solution would be very grateful, I love this skin, but needs a lot of memory on Xbox, even with compressed textures.

thanks

EXAMPLE. BLUEMSBLUEMSXBOX
XBOYADXBOYADVANCE
find quote
Hitcher Online
Skilled Skinner
Posts: 10,868
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #171
Got a screen shot?
find quote
Pedro74 Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Mar 2010
Reputation: 0
Post: #172
Hitcher Wrote:Got a screen shot?

Sorry, my intention was to upload an image directly, but look through the options and let me just add a link to a page to upload pictures, in which I am not registered, will try to upload a screenshot of this problem.
Thanks for attention
find quote
mushand Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2010
Reputation: 0
Post: #173
I may be missing a setting, but for some reason in Alaska Revisited, I have a date listed in the title of the file. Is this a bug or am I missing something??
find quote
Hitcher Online
Skilled Skinner
Posts: 10,868
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #174
What view type?

Have you reloading the XBMC?
find quote
mushand Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2010
Reputation: 0
Post: #175
Hitcher Wrote:What view type?

Have you reloading the XBMC?

no not as of yet. But I can try that
find quote
mushand Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Aug 2010
Reputation: 0
Post: #176
mushand Wrote:I may be missing a setting, but for some reason in Alaska Revisited, I have a date listed in the title of the file. Is this a bug or am I missing something??

I reloaded the nighly build of dharma. No change. This is the file view
find quote
the_ripper Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Sad  problems with posters
Post: #177
hi , i´m having some troubles with alaska revisited i´l post a screen shot for you guy´s to see .

what´s the problem , how can i solve this problem!!
xbmc version dharma r32509
And thanks for this great skin.
[img][Image: alaskarevisited.th.png] Uploaded with ImageShack.us[/img]
find quote
Tartifless Offline
Junior Member
Posts: 42
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #178
Hello,
I have an issue with latest Alaska with french special characters (like "é"), they don't appear but ascii code appears.
Like in the settings the word "paramètres" gives "È"

Regards,
Benoit
find quote
Hitcher Online
Skilled Skinner
Posts: 10,868
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #179
Fine here -

[Image: screenshot000v.jpg]

How did you download the skin?
find quote
Post Reply