[RELEASE] Pandora Radio (Script) Music Addon (Updated 2011-11-13 : V1.2.8)

  Thread Rating:
  • 10 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Dixon Butz Offline
Senior Member
Posts: 255
Joined: Dec 2010
Reputation: 3
Location: Hershey Highway
Post: #1801
There is a 24 hour trial for Pandora One.
find quote
Dirthawg Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #1802
(2013-04-05 22:19)newatv2user Wrote:  Can any One subscriber test this:
https://www.box.com/s/qs9qac68mn2nr0qb68bi

I don't have One. So not sure if it works or not for One subscribers. Make sure to go to addon settings and enable One.


Thanks for this!

One subscriber here; it's working for me, been playing for about an hour. Tried a version from the fusion repository and it didn't work with my One Account.
find quote
fmsthree Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #1803
Thank you very much, very nice.
find quote
youngt2 Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Nov 2012
Reputation: 0
Post: #1804
I also have a One account and the plugin is working fine on high quality. Thanks for the update!
find quote
TechLife Offline
Donor
Posts: 580
Joined: Aug 2008
Reputation: 20
Location: Aurora, CO
Post: #1805
+1 on One. Works great. Thanks for all your hard work!

*If I helped, please +rep below*
Windows Media Center PVR add-on (pvr.wmc) and Server (ServerWMC)
The XBMC team, plug-in devs, skinners, etc. do this for us for FREE in their spare time because they want to. Think about that for a second before you start bitching...
find quote
guapOscar Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #1806
newatv2user:

I've tried your version and it seems to log-in fine but I cant see any of my stations; I've searched about 80% of this thread but there doesn't seem to be any info on this. Here are images of what I see, both on Pandora.com and the add-on.[/quote]

And a pastebin of my debug log: http://pastebin.com/ZBuCn76x

I'm running this on OSX10.7.5, on Frodo. I get the same issue when I run it in Ubuntu 12.04.

Thanks!
find quote
anonymouscoward Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #1807
Anybody having issues with no audio after playing a few songs?
find quote
m00kfu Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #1808
Just installed the git version linked to in the first post, but I'm having authentication problems. My login/password works if I do it through a browser but not through the plugin. Anyone else running into this?
find quote
Dirthawg Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #1809
(2013-04-27 17:01)m00kfu Wrote:  Just installed the git version linked to in the first post, but I'm having authentication problems. My login/password works if I do it through a browser but not through the plugin. Anyone else running into this?


Try this one instead.

https://www.box.com/s/qs9qac68mn2nr0qb68bi
find quote
jrich523 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #1810
just installed that one... it works but i had to uncheck the pandora one selection. either way it logged in fine, but when i go to play with P1 enabled, it just doesnt play music. if i disable it, it plays fine. just started so not sure if ad's will pop or not, cant imagine they would?

also the channel list is a tad off, it starts over the top of the border (need to shift it down a tad)

other than that, works great!
find quote
kronik Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #1811
Bump about remotes..

I'm looking to turn this into a headless music server but the Pandora control limitation problematic.
find quote
Drew80 Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #1812
Re kronik's post, is anyone working on a way to control Pandora remotely using the XBMC (or other) remote? The only thing keeping me from ditching my Squeezebox is the ability to fully control Pandora from my phone. The biggest feature we need is to be able to load up stations without the XBMC UI. Thumbs up/down is a secondary feature, IMO.

I don't know enough about XBMC and its add-on architecture to know if this is even possible, but I do know a fair amount of Python and I'd be willing to take a look. If anyone knows that it is definitively impossible given the current architecture, I won't bother.
(This post was last modified: 2013-04-30 15:27 by Drew80.)
find quote
jrich523 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Apr 2013
Reputation: 0
Post: #1813
so the problem with that is that there isnt a shared plugin system... meaning remotes are hard coded to functionality and pluggins are up to the dev.... really what they should do is make a pluggin based remote system too so that when you make your xbmc script, you also make a remote script... and then the remote app would suck down the script from the server to display functionality...

but... its not like that... so... outside of masking functionality some how, such as listing channels as songs, and using the ff and rw buttons as up and down.. not sure how you'd go about doing the channels as songs, but thats the only thing that comes to mind... would take a pretty serious reworking of the pluggin im thinking.
find quote
Drew80 Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #1814
If I understand you correctly, it sounds like that would take a serious reworking of the plugin system as a whole. That's not something I'm likely to take on. =)
(This post was last modified: 2013-05-01 03:34 by Drew80.)
find quote
xi_Slick_ix Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #1815
(2013-03-22 16:28)newatv2user Wrote:  I believe I've fixed it. Download again:
https://www.box.com/s/qs9qac68mn2nr0qb68bi

Works FANTASTIC on Raspbmc (XBMC 12.x - Raspbmc (1.0?) Whatever the stable build is) and CrystalBuntu (Whatever the "latest" is that would have gotten installed on April 28th)

Thanks!

--
Apple TV w/ BCM70015 - CrystalBuntu 2.0
Raspberry Pi - Model B - Raspbmc
find quote
Post Reply