[DEPRECIATED] XBMC Subtitles - Addon Script (previously OpenSubtitles OSD)

  Thread Rating:
  • 7 Votes - 4.86 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
gfjardim Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Dec 2009
Reputation: 1
Post: #766
Is there anything I can do in the Legendas.TV service part to improve compatibility, Zeljko?

In XBMC Live everything is working fine, is it a Windows only issue?
(This post was last modified: 2011-02-07 19:49 by gfjardim.)
find
jorego Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Location: Avesta, Sweden
Post: #767
Snaqejack Wrote:Undertexter and Swesub works after reinstalling the script?

yeah, looks like it the little i've tried anyhow... first uninstall and then install it from zip (located on https://github.com/amet/script.xbmc.subtitles/downloads) worked for me.
find
Snaqejack Offline
Junior Member
Posts: 35
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Post: #768
jorego Wrote:yeah, looks like it the little i've tried anyhow... first uninstall and then install it from zip (located on https://github.com/amet/script.xbmc.subtitles/downloads) worked for me.

Just tried that, and Undertexter & Swesub doesnt work.
Did you do anything else?
find
pseudoheld Offline
Senior Member
Posts: 109
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #769
also not able to download anything. was working fine till about 2versions ago.
now it shows the searches but then gets stuck on "downloading subtitles"
tested on opensubtitles, podnapisi and legendas.tv all get stuck on "downloading subtitles"
tried uninstalling and reinstalling but that also didnt help
running on windows dharma.
any ideas?
find
amet Offline
How do ya like them apples?
Posts: 3,952
Joined: Jul 2009
Reputation: 37
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #770
seems to be a windows issue, I will look into it in a few days, need to get a windows machine Sad


Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find
amet Offline
How do ya like them apples?
Posts: 3,952
Joined: Jul 2009
Reputation: 37
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #771
I take that back, here is 2.3.0, please test it and report back if it fixes yor issue


Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find
gabrielsturmer Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #772
Now in version 3.0 it keeps hanging after te download of the subtitle in Legendas.tv and Sublight.si, and looks like it can't find any subtitles in OpenSubtitles.

http://www.pastebin.com/dRnK0Pva
find
amet Offline
How do ya like them apples?
Posts: 3,952
Joined: Jul 2009
Reputation: 37
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #773
gabrielsturmer Wrote:Now in version 3.0 it keeps hanging after te download of the subtitle in Legendas.tv and Sublight.si, and looks like it can't find any subtitles in OpenSubtitles.

http://www.pastebin.com/dRnK0Pva

that's not a debug log


Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find
skodilak Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #774
Hi,

I have a problem using podnapisi.net with your script. It doesnt show anything Sad No Subtitles found!
I've tried 2.2.8, 2.2.9 and 2.3.0

After some investigation I've come across this link in my debug logs...
http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/sear...L=1&lang=0

When I put this link in my browser it shows an error and empty or corupted XML file
But if you change XML=1 to XML=0 like this...
http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/sear...L=0&lang=0
you get podnapisi.net web page with everything put in as it should be but no results.
If you then click search you get results.

The link that is now shown is
http://www.podnapisi.net/sl/ppodnapisi/s...=&sJ=1&sY=

If you add &sXML=1 to the end of it you get a proper xml file which I think your script is looking for.
http://www.podnapisi.net/sl/ppodnapisi/s...sY=&sXML=1


I hope I've helped a bit to at least point you in the right direction. If you need I can post the debug log.

Best regards
find
amet Offline
How do ya like them apples?
Posts: 3,952
Joined: Jul 2009
Reputation: 37
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #775
skodilak Wrote:After some investigation I've come across this link in my debug logs...
http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/sear...S=20&sTE=6&sXML=1&lang=0



we are using &sXML=1 , the problem you have is that you are not using the Library mode to play the movie. very limited support for movies that are not scanned into a library


Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
(This post was last modified: 2011-02-08 07:59 by amet.)
find
amet Offline
How do ya like them apples?
Posts: 3,952
Joined: Jul 2009
Reputation: 37
Location: Novi Sad / Dubai
Post: #776
XBMC Subtitles 2.3.0 is on Official repo

Code:
2.3.0
- fixed: temporary folder needs xbmc.translatePath()
- removed Addic7ed service, requested by alex from Addic7ed.com

it should fix most of the issues, but sadly removes Addic7ed as a service. Please, if you have any questions as to why this happened take it to their forums. All posts related to removal of this service will be ignored/deleted.


Always read the XBMC_Online_Manual,Frequently_Asked_Questions and search the forum before posting.
For troubleshooting and bug reporting use -> Log_file.
find
skodilak Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #777
amet Wrote:we are using &sXML=1 , the problem you have is that you are not using the Library mode to play the movie. very limited support for movies that are not scanned into a library

Oh sorry didnt know that. I'll enable library mode then.

Best regards
find
kim1406 Offline
Senior Member
Posts: 170
Joined: Jun 2009
Reputation: 0
Post: #778
amet Wrote:XBMC Subtitles 2.3.0 is on Official repo

Code:
2.3.0
- fixed: temporary folder needs xbmc.translatePath()
- removed Addic7ed service, requested by alex from Addic7ed.com

it should fix most of the issues, but sadly removes Addic7ed as a service. Please, if you have any questions as to why this happened take it to their forums. All posts related to removal of this service will be ignored/deleted.

Thanks for your hard work. We will test and report back.
find
g.spinoza Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #779
Itasa cannot find subtitles for V (2009) series... is it a problem with the short name?
find
tonybeccar Offline
Member
Posts: 66
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Post: #780
Hello, there seems to be a bug in the script when I try to search a subtitle when usign the video plugin 'pelisalacarta'. This only happens in subdivx.com. The plugins returns the error: 'nothing to repeat', no matter what you search, even mannualy. Anyways, obviously I googled this before and it was mentioned inseveral forums, even this same thread, but a solution was never found. So here I am, asking again, and posting a debug log. If please anyone could look at this I'd be really grateful.

Here is the log: http://pastebin.com/ZBJ2y7sn

Thanks!
find
Thread Closed