[RELEASE] South Park Studios Addon

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
malibu327 Offline
Member
Posts: 89
Joined: Jan 2012
Reputation: 2
Post: #106
Anyone care to tell me how to fix the SP Studios?
find quote
dahlSTROM Offline
Member
Posts: 87
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #107
malibu327 Wrote:Anyone care to tell me how to fix the SP Studios?

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=937...tcount=101
find quote
malibu327 Offline
Member
Posts: 89
Joined: Jan 2012
Reputation: 2
Post: #108
I got both of those, but I dont know what to do with that second file rtmpdump-2.4.zip
find quote
dahlSTROM Offline
Member
Posts: 87
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #109
Go to system\players\dvdplayer in your installation-folder and replace the librtmp.dll with the one you downloaded.

Edit: Use this one http://www.mediafire.com/file/kbu7eudjwb...mp-2.4.zip instead, its newer.
find quote
jimmymcmahon Offline
Member
Posts: 71
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #110
newatv2user Wrote:Here is an updated librtmp for ATV2 with swfverify2 patch in case anyone needs it.

http://www.mediafire.com/?sq78ql25g1qwbxj

You'll need to replace the one located at "/Applications/XBMC.frappliance/Frameworks/". Better yet make a backup just in case the new one don't work for you.
You might also need to fix the owner (chown mobile filename).

P.S: Justin.tv also works with this. Smile


Hi mate, i already have an older version of the dylib file mentioned here installed in my frameworks folder ( i replaced the original with one posted in the justintv thread).. Justin TV and southpark work fine for me...
Is it worth updating to this newer version you posted here or leaving my old one?

Whats the difference between the two Smile ?
find quote
malibu327 Offline
Member
Posts: 89
Joined: Jan 2012
Reputation: 2
Post: #111
@dahlSTROM, this worked great. Thanks for explain to a noob how to do this.
find quote
apw2607 Offline
Member
Posts: 52
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #112
Has anyone got any pointers on how to get the SP add-on working under Mac OSX.

Of course I get the HandShake: Type mismatch: client sent 6, server answered 9 issue right now.

I have it working fine on my ATV2 with the updated librtmp that has being provided. I looked around for a compiled version of this for my Mac, but couldn't see anything. I read a few posts about compiling it yourself, which I tried .. but failed miserably.

Any help, would be appreciated. Thanks.
find quote
blackoutworm Offline
Member
Posts: 58
Joined: Jul 2011
Reputation: 14
Post: #113
I live in Norway. Can someone plz tell me how I modify it to work here?

Spring and Summer time means not much tv time for me.
So the lists won't be updated.
I'll be back and active in Fall or something.
find quote
Zeee1 Offline
Member
Posts: 66
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Post: #114
Hello everyone, I am having problems with the Southpark addon. When I click on a specific episode nothing happens. I have updated everything, can someone please help. The log is posted below.

http://pastebin.com/30WybHey

Thank you,

Zeee1
find quote
apw2607 Offline
Member
Posts: 52
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #115
Zeee1 Wrote:Hello everyone, I am having problems with the Southpark addon. When I click on a specific episode nothing happens. I have updated everything, can someone please help. The log is posted below.

http://pastebin.com/30WybHey

Thank you,

Zeee1

Update your librtmp to the one bluecop provides. There is a link in this thread.
find quote
newatv2user Offline
Senior Member
Posts: 295
Joined: May 2011
Reputation: 27
Post: #116
Does not look like librtmp problem any more. Seems like they're using encrypted streams now. But then again, I don't know how it was before, so not sure.
find quote
dahlSTROM Offline
Member
Posts: 87
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #117
Yep, they have changed something. It's not working anymore.
find quote
hams1000 Offline
Member
Posts: 83
Joined: Mar 2011
Reputation: 1
Location: Massachusetts
Post: #118
Here is my is debug log


http://pastebin.com/x9rfReGX

Xubuntu 12.04 32bit 3.2.0-59-generic-pae - Confluence
find quote
hams1000 Offline
Member
Posts: 83
Joined: Mar 2011
Reputation: 1
Location: Massachusetts
Post: #119
Any status on this classic ? Why hasn't it been marked broken in the repo? Or is it just me ?
find quote
cilx Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #120
(2012-04-12 20:37)hams1000 Wrote:  Any status on this classic ? Why hasn't it been marked broken in the repo? Or is it just me ?

I'm also having problems with the add-on. Well actually I never got it to work.
find quote
Post Reply