[RELEASE] RandomItems (Random Items) Script

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Pyromaniac Offline
Donor
Posts: 157
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Location: Germany
Post: #211
Since today, I have a message popping up that there was a failure in/with the RandomItem.py script. (it pops up every hour... Huh)
The Logfiles tells me:

Quote:18:14:49 T:139838191322880 NOTICE: Artwork Downloader: ## Service - Run at startup: False
18:14:49 T:139838191322880 NOTICE: Artwork Downloader: ## Service - Delayed startup: -- minutes
18:14:49 T:139838191322880 NOTICE: Artwork Downloader: ## Service - Run as service: False
18:14:49 T:139838191322880 NOTICE: Artwork Downloader: ## Service - Time: 00:00
18:14:49 T:139837894031104 ERROR: Error Type: <class 'xml.parsers.expat.ExpatError'>
18:14:49 T:139837894031104 ERROR: Error Contents: no element found: line 1, column 0
18:14:49 T:139837894031104 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "/home/pyromaniac/.xbmc/addons/script.randomitems/RandomItems.py", line 389, in <module>
Main()
File "/home/pyromaniac/.xbmc/addons/script.randomitems/RandomItems.py", line 82, in __init__
self._fetch_addon_info()
File "/home/pyromaniac/.xbmc/addons/script.randomitems/RandomItems.py", line 329, in _fetch_addon_info
addonfilecontents = xmltree.parse(addonfile).getroot()
File "/home/pyromaniac/.xbmc/addons/script.module.elementtree/lib/elementtree/ElementTree.py", line 908, in parse
tree = parser_api.parse(source)
File "/home/pyromaniac/.xbmc/addons/script.module.elementtree/lib/elementtree/ElementTree.py", line 175, in parse
return parser.close()
File "/home/pyromaniac/.xbmc/addons/script.module.elementtree/lib/elementtree/ElementTree.py", line 1301, in close
self._parser.Parse("", 1) # end of data
ExpatError: no element found: line 1, column 0
18:14:53 T:139837894031104 NOTICE: Thread Jobworker start, auto delete: true
18:14:53 T:139838191322880 ERROR: SetThreadInfo: error Permission denied

Complete LOG: http://pastebin.de/27559


As I wrote it pops up every hour, which disturbs a little bit watching the movie. Confused

Someone knows how to get rid of it?
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,153
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #212
(2012-06-26 22:30)Pyromaniac Wrote:  Someone knows how to get rid of it?

could you run this version and post a log?

script.randomitems-debug.zip

you won't see the error popping up on your screen anymore, but it will log additional info on the error.

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Talibanhunter Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #213
(2012-06-26 23:33)ronie Wrote:  
(2012-06-26 22:30)Pyromaniac Wrote:  Someone knows how to get rid of it?

could you run this version and post a log?

script.randomitems-debug.zip

you won't see the error popping up on your screen anymore, but it will log additional info on the error.

Just tried your update since I have the same error but the popup still comes.
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,218
Joined: Jul 2011
Reputation: 162
Location: Dawn of time
Post: #214
and it was asked to post the Debug Log

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
Talibanhunter Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #215
Don't know where the relevant part is full debug log
find quote
Pyromaniac Offline
Donor
Posts: 157
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Location: Germany
Post: #216
(2012-06-26 23:33)ronie Wrote:  
(2012-06-26 22:30)Pyromaniac Wrote:  Someone knows how to get rid of it?

could you run this version and post a log?

script.randomitems-debug.zip

you won't see the error popping up on your screen anymore, but it will log additional info on the error.

thx for reply Smile

here is the new log:
http://pastebin.de/27571

and as you told, no pop ups.
find quote
Pyromaniac Offline
Donor
Posts: 157
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Location: Germany
Post: #217
sorry, the log before wasn't a DEBUG-Log

new try, with some more informations I think: http://pastebin.de/27575
find quote
Pyromaniac Offline
Donor
Posts: 157
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Location: Germany
Post: #218
(2012-06-28 00:16)ronie Wrote:  ...
it's your username that messes things up.

What do you mean? Whats wrong with "pyromaniac"? Or is there anywhere else an account/username?
find quote
Talibanhunter Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #219
(2012-06-28 15:34)Pyromaniac Wrote:  
(2012-06-28 00:16)ronie Wrote:  ...
it's your username that messes things up.

What do you mean? Whats wrong with "pyromaniac"? Or is there anywhere else an account/username?

He quoted the wrong message, it was meant for me.
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,153
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #220
hehe, let me clean up my mess and try again:

(2012-06-27 15:26)Talibanhunter Wrote:  Don't know where the relevant part is full debug log

see my other reply in the favourites thread,
it's your username that messes things up.

(2012-06-27 18:51)Pyromaniac Wrote:  sorry, the log before wasn't a DEBUG-Log

new try, with some more informations I think: http://pastebin.de/27575

thanx, could you pastebin the contents of this file:
/home/pyromaniac/.xbmc/addons/plugin.video.vimeo/addon.xml

for some reason the script is not able to read that file.

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Pyromaniac Offline
Donor
Posts: 157
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Location: Germany
Post: #221
for some reason every file in this directory (and sub-directory) had file-size 0kb!

reinstallation failed, i had to delete the complete folder and than reinstall worked.

I don't know what happend to those files, but I hope it won't happen again Undecided Huh



nevertheless, thank you for pointing me to the right direction Blush
(This post was last modified: 2012-06-29 15:05 by Pyromaniac.)
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,218
Joined: Jul 2011
Reputation: 162
Location: Dawn of time
Post: #222
Script updated to 3.1.1

v3.1.1
- added "RandomArtist.%d.Genre"

v3.1.0
- added "Random Artists" properties:

"RandomArtist.%d.Title"
"RandomArtist.%d.Path"
"RandomArtist.%d.Fanart"
"RandomArtist.%d.Thumb"
"RandomArtist.%d.Artist_Description"

v3.0.10
- added album description property (randomalbum.x.album_description)

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,218
Joined: Jul 2011
Reputation: 162
Location: Dawn of time
Post: #223
Test version 3.1.2

Fixed:
script error on empty library

https://github.com/XBMC-Addons/script.ra.../downloads

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote
bigbodiehard Offline
Senior Member
Posts: 143
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #224
(2012-07-19 22:58)Martijn Wrote:  
(2012-07-19 20:50)bigbodiehard Wrote:  No my libraries are not empty I updated the random script to 3.1.2 which should have fixed it. Is there a way to disable the error message showing?

a full debug log is needed. Paste the contents on xbmclogs.com and give us the link

http://xbmclogs.com/show.php?id=5266
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,218
Joined: Jul 2011
Reputation: 162
Location: Dawn of time
Post: #225
(2012-07-20 18:04)bigbodiehard Wrote:  
(2012-07-19 22:58)Martijn Wrote:  
(2012-07-19 20:50)bigbodiehard Wrote:  No my libraries are not empty I updated the random script to 3.1.2 which should have fixed it. Is there a way to disable the error message showing?

a full debug log is needed. Paste the contents on xbmclogs.com and give us the link

http://xbmclogs.com/show.php?id=5266

You have a badly formatted add-on installed.

Place this code:
PHP Code:
print '*****************'
print addonfile 
on this line
https://github.com/XBMC-Addons/script.ra...ms.py#L371
(between line 370 and 371)
Run XBMC (without debug off because it will just clutter the log)
See after what script/plugin is errors and remove it.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
(This post was last modified: 2012-07-21 01:14 by Martijn.)
find quote
Post Reply