[RELEASE] YouTube (Video) Plugin - De facto default standard YouTube Addon for XBMC

  Thread Rating:
  • 23 Votes - 4.22 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Bunto Skiffler Offline
Senior Member
Posts: 107
Joined: Jun 2012
Reputation: 0
Post: #3001
FWIW
[Image: p6sSMYW.jpg]
find quote
lasermat2 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #3002
The youtube video addon for XBMC on Apple TV 2 can not play video.

I installed youtube addon from addon manager/get addon/XBMC.org Add-ons

Youtube addon verion: 2.9.

xbmc debug log: http://pastebin.ca/2316600
find quote
pmolson Offline
Fan
Posts: 465
Joined: Sep 2012
Reputation: 65
Post: #3003
(2013-02-22 09:49)lasermat2 Wrote:  The youtube video addon for XBMC on Apple TV 2 can not play video.

I installed youtube addon from addon manager/get addon/XBMC.org Add-ons

Youtube addon verion: 2.9.

xbmc debug log: http://pastebin.ca/2316600

@lasermat2 The latest ver is 4.4.2 Try updating to the latest ver and see if that fixes your problem.
find quote
cw-kid Offline
Posting Freak
Posts: 1,039
Joined: Jun 2012
Reputation: 3
Post: #3004
YouTube Video Download Location:

I added a SMB path in to the YouTube add-on settings for the download location. However when I download a YouTube video it does not save it in my path on the server.

Instead I find the Video files are on the XBMC PCs local drive in this folder:

/home/xbmc/.xbmc/userdata/addon_data/script.module.simple.downloader

Anyway to fix this?

Thanks
find quote
fakemail Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #3005
Hello there,

I am getting script errors only with certain youtube videos. Most youtube links do play fine but if they are the kind like this example "http://www.youtube.com/movie?v=v7Pmsx6EswY&feature=mv_sr" They do not appear to work.

When clicking on the item result in a computer I would need to click the Watch now button, then it takes you to the link in on the pc browser. Pretty sure this is what is stopping it from playing

Could this feature please be added?

Thanks in adva
find quote
kloshi Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #3006
(2012-04-12 00:43)fastdump Wrote:  
(2012-04-11 16:46)kevenz Wrote:  This is probably under developpement but I really wish one future feature would be able to play a playlist ! Smile

ie: you have a playlist of 10 videos and they all play in a row without pressing anything, like youtube for the pc.

Right-click (or 'C' on your keyboard) > Play All

hello, I got the following issue - after clicking "play all" for my playlist nothing happens, nothing plays.
then if I choose to play a single video from the playlist it's OK but if I want to skip to next video I got the message "Can't find a next item to play".

any ideas?
many thanks
find quote
zorvalent Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #3007
Hello everyone, YouTube is working great, videos are playing, but has anyone noticed that not all videos can be fast forwarded? This is true mostly for longer videos, but again not all of them, for example this one does not work:
http://www.youtube.com/watch?v=PJWLt1TmAy4
While this one works just fine and I can rewind it:
http://youtu.be/j9w-i5oZqaQ

My guess is that it has something to do with codecs, Is anybody else experiencing these problems, I opened a thread about this issue over here
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=154614

I thought I'll have more luck finding an answer here.

This happens both on Xbian and XBMC install on LMDE Xfce....fully updated....
find quote
splash_ Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #3008
(2013-02-23 00:54)kloshi Wrote:  
(2012-04-12 00:43)fastdump Wrote:  
(2012-04-11 16:46)kevenz Wrote:  This is probably under developpement but I really wish one future feature would be able to play a playlist ! Smile

ie: you have a playlist of 10 videos and they all play in a row without pressing anything, like youtube for the pc.

Right-click (or 'C' on your keyboard) > Play All

hello, I got the following issue - after clicking "play all" for my playlist nothing happens, nothing plays.
then if I choose to play a single video from the playlist it's OK but if I want to skip to next video I got the message "Can't find a next item to play".

any ideas?
many thanks

I can second that - the Play All and Shuffle+Play All functions were working before and now it's broken.
Single video selection plays fine.

I'm using version 4.4.2.
find quote
LoL Offline
Senior Member
Posts: 128
Joined: Oct 2003
Reputation: 0
Location: The Netherlands
Post: #3009
Hey makers of this great add-on,

I was wondering if this idea would be something you could contribute on?

It's about searching for a music video on youtube for the currently playing music.

See this thread for more details: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=140214

Grz, LoL Wink
find quote
replica9000 Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Location: Quahog, RI
Post: #3010
Updated my XBMC install and the YouTube add-on seems to work fine. Only thing I can't seem to adjust is the volume of the videos. They are twice as loud as anything else.
find quote
carax Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Feb 2013
Reputation: 0
Post: #3011
my liked videos not work.
XBMC 12 - Mountain Lion - Youtube plugin updated.

http://pastebin.com/raw.php?i=DZfiYgXi
(This post was last modified: 2013-02-24 17:38 by carax.)
find quote
robert1901 Offline
Member
Posts: 79
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #3012
is there a way to pair the youtube on my tablet to the one in XBMC??
find quote
mhalfadl Offline
Senior Member
Posts: 105
Joined: Apr 2012
Reputation: 2
Post: #3013
(2013-02-19 13:28)Mossy Wrote:  They've moved their repository: https://github.com/HenrikDK/youtube-xbmc-plugin

To get the plugin into the official XBMC repository they have to submit it to the https://lists.sourceforge.net/lists/list...bmc-addons mailing list. The xbmc-addons guys then either update the repository or reject the plugin with instructions on what needs to be fixed.

Henrik has submitted version 3.4.2/4.4.2 twice in the past couple of days (also includes fix for search when using unicode characters). Maybe next time it'll get in.

it is broken

If I helped you please add to my reputation a positive
find quote
ynksbsbll2 Offline
Member
Posts: 84
Joined: Oct 2012
Reputation: 0
Post: #3014
(2013-02-25 17:37)robert1901 Wrote:  is there a way to pair the youtube on my tablet to the one in XBMC??

XBMC Remote and Yatse can both send Youtube videos to XBMC. This can be accomplished by either clicking a Youtube link in a search result, or by hitting the share button inside the Youtube app (I know Yatse does this, not sure about XBMC Remote)
find quote
Aquila Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #3015
I have an issue with youtube and yatse after the last openelec update. While sending a video over my wlan,xbmc get a freeze, nothing happens and i've to make a hard reset. Anyone the same probs?
(This post was last modified: 2013-02-27 01:06 by Aquila.)
find quote
Post Reply