Transparency! v3.11.7 for xbmc dharma 10.1

  Thread Rating:
  • 3 Votes - 4.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,157
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #76
fattyl Wrote:I was using AEON skin before and it wasn't happening there and neither does it in the default Confluence skin.

weird...could you please post a screenshot?

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
fattyl Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Feb 2010
Reputation: 0
Post: #77
ronie Wrote:weird...could you please post a screenshot?

Sorry this is a stupid question, how do I take a screenshot in XBMC live? And where does it save to by default?
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,157
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #78
fattyl Wrote:Sorry this is a stupid question, how do I take a screenshot in XBMC live?
press 'printscreen' on keyboard or 'record' on remote

fattyl Wrote:And where does it save to by default?
settings > system > debugging > screenshot folder

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
fattyl Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Feb 2010
Reputation: 0
Post: #79
ronie Wrote:press 'printscreen' on keyboard or 'record' on remote


settings > system > debugging > screenshot folder

Hey sorry, seems like it wasn't a skin problem, the 2 movies that were doing that weren't getting scraped properly, and once re-scraped them it works. Sorry to bug you! Great skin btw!
find quote
BlackJack1 Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jun 2009
Reputation: 0
Location: Poland
Post: #80
Hi ronie,
Just tested new version of T! skin and for me clear boxer were far better than present ones. I noticed probably bug: in library mode all boxes are "blu-ray" and in file mode all are "normal DVD in brown collor".
When I play a few seconds of movie after stop it is marked automaticly as "watched".
I'm using external KMPlayer.
Is possible to give us choice to choose old clear or new dedicated boxess please?
Regards.
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,157
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #81
BlackJack1 Wrote:Hi ronie,
Just tested new version of T! skin and for me clear boxer were far better than present ones.
yep, whenever i change something there's always some people who don't like it.
like they say, you can't please 'm all. :-)

BlackJack1 Wrote:I noticed probably bug: in library mode all boxes are "blu-ray" and in file mode all are "normal DVD in brown collor".
blu-ray / dvd boxes are shown based on the resolution of the movie.
720p/1080p content will get a blu-ray box, the rest a dvd box.

in filemode however this resolution info is not available
so all items will get a dvd box.

BlackJack1 Wrote:When I play a few seconds of movie after stop it is marked automaticly as "watched".
I'm using external KMPlayer.
must be a xbmc issue, as the watched status is handled by xbmc.

BlackJack1 Wrote:Is possible to give us choice to choose old clear or new dedicated boxess please?
nope, sorry.

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
BlackJack1 Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jun 2009
Reputation: 0
Location: Poland
Post: #82
Thank you for reply.
Last question: Is old ver. of T! 2.11 compatible with Dharma Beta3?
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,157
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #83
BlackJack1 Wrote:Thank you for reply.
Last question: Is old ver. of T! 2.11 compatible with Dharma Beta3?

nope.

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
dsim Offline
Senior Member
Posts: 100
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Location: Croatia
Post: #84
in icon view for albums, there is no cdart showing up. only a blank disc. i have cdarts for all my music collection, and they shows up in now playing and visulaization.

how can i fix this? which line should i add or rename?

thanks!
find quote
fattyl Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Feb 2010
Reputation: 0
Post: #85
Is there anyway to remove *All Seasons under TV Show?
find quote
ashlar Offline
Donor
Posts: 2,114
Joined: Mar 2006
Reputation: 27
Post: #86
ronie, just a quick thank you message for this new release. I tried all the other skins in the add-on repository. For my tastes, Transparency! always comes up on top.

Thank you.
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,157
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #87
dsim Wrote:in icon view for albums, there is no cdart showing up. only a blank disc. i have cdarts for all my music collection, and they shows up in now playing and visulaization.

how can i fix this? which line should i add or rename?

thanks!

Skin Settings > General > Music folder path

also check FAQ #08

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,157
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #88
fattyl Wrote:Is there anyway to remove *All Seasons under TV Show?

it's an xbmc setting, check the wiki
Quote:<hideallitems>true</hideallitems> <!-- removes the "*All" items from the video library -->

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
JustinAiken Offline
Fan
Posts: 668
Joined: Feb 2007
Reputation: 0
Location: XBMC+Unraid=Happy!
Post: #89
I have alot of old divx movies that are encoded with "divx3 low", which has no icon... would it be possible to make that show up as divx?

XBMC: Frodo 12.2, with Transparency!
17.5 TB Unraid Server: 2500 movies, 8800 episodes of TV Apps: SABnzbd, Sickbeard, Couchpotato, mySQL
HTPC: Win8 (cause Steam), i7 920, ATI 6850 OC
Watching on: Panasonic TC65-PS64 with lowend Sony 5.1 HTIB
find quote
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,157
Joined: Jan 2009
Reputation: 157
Post: #90
clock2113 Wrote:I have alot of old divx movies that are encoded with "divx3 low", which has no icon... would it be possible to make that show up as divx?

i could probably add an icon for it,
but need this info:
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=625...stcount=72

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
Post Reply