[NEW UPLOAD] 1.1.1 is on the repo! Go test it out!

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #16
theuni Wrote:More informative script, same disclaimer applies:



Results here.

TheUni

Thanks Uni. This should help me fix this issue.

Question: If I change my filename in the xmls to match the image name, does it HAVE to be lowercase or does it just need to match exactly?
find quote
hogfan Offline
Fan
Posts: 384
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #17
Very Nice!

-hogfan
find quote
hogfan Offline
Fan
Posts: 384
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #18
@igotdvds


It just needs to match exactly, whatever case you want to use is fine. I just used lowercase before for consistency. As long as the filename exactly matches the reference to it in the .xml files you are golden.

-hogfan
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #19
hogfan Wrote:@igotdvds


It just needs to match exactly, whatever case you want to use is fine. I just used lowercase before for consistency. As long as the filename exactly matches the reference to it in the .xml files you are golden.

-hogfan

Ok, I will take this report and fix the inconsistencies. After that I will upload the files nad moving forward, I will be very cautious in making sure the names are consistent.
find quote
MarioSpeedwagon Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Aug 2010
Reputation: 0
Post: #20
Great work yet again. One question, maybe two...
Is it possible to add the ability to see the Info for the newly added items on the bookshelf? Also, i am only seeing the 4 most recent instead of the 10 spaces that are available. I know its me, so what information do you need to tell me what I am doing wrong?
Question 2. What do i need to do in order to set up the What's On TV Tonight? Is this for live tv, or plugin internet tv, or tv shows we have downloaded? Thanks again.
Jason
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #21
I have all the files correct now. That was a lot of work!

I will upload later. Hogfan, I am relying on you to test it out.
find quote
hogfan Offline
Fan
Posts: 384
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #22
I'll be happy to test it out. Just let me know when the changes have been uploaded to GIT. I'll test it out and report back ASAP. TheUni's report from the script he wrote was a big help I bet.

-hogfan
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #23
hogfan Wrote:I'll be happy to test it out. Just let me know when the changes have been uploaded to GIT. I'll test it out and report back ASAP. TheUni's report from the script he wrote was a big help I bet.

-hogfan

I will upload when I get home (3 hours). PM me some form of chat contact (gmail) and I can notify you when its done.
find quote
hogfan Offline
Fan
Posts: 384
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #24
PM sent.
find quote
hogfan Offline
Fan
Posts: 384
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #25
I did a rebase from the Git and reboot my XBMC box. Looks like you have corrected all the issues I reported with file-renaming. Only two things I can find questionable after testing:

1.) Configure Skin Settings --> Home Menu - the image is showing up now so I can see which item I have selected, however, within this on menu (Home Screen) only, the selector is acting kind of weird. In the other menus (ie. General) when I choose General I can arrow down to start setting my options. Seems like this is inconsistent on the "Home Menu" heading. In order to select something in this menu I have to hit up rather than down. Nothing major but kind of odd. (looks more like a code than image issue)

2.) The only missing images I could find were in the screenshot below. Isn't there supposed to be a box with album thumbs (or actors) in front of the first album in this view?

[Image: screenshot009.png]

Other than those two things, I can't find anything else wrong. Thanks for getting this fixed so quickly. I love this skin!

-hogfan
find quote
dan1son Offline
Fan
Posts: 608
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #26
Just chiming in as well. The new views are stellar. I'm having the same selection problem in the settings screen as well. I can scroll through them, but no indication of selection is showing... I can click on things and change the settings, but I can't tell what I'm on Smile This is also in Linux btw.

The music now playing screen is nice, but I'd LOVE to see it on the bottom left or top left of the list views for artists, albums, and songs. And if you could put it in the old home screen layout too that'd be nice. I prefer the feel of the old one (the new one only showing three choices at once is rough).

Thanks for continuing to make this the best skin, by far in my opinion. I just went through all the other options again tonight, and ended up back at Shade!
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #27
dan1son Wrote:Just chiming in as well. The new views are stellar. I'm having the same selection problem in the settings screen as well. I can scroll through them, but no indication of selection is showing... I can click on things and change the settings, but I can't tell what I'm on Smile This is also in Linux btw.

The music now playing screen is nice, but I'd LOVE to see it on the bottom left or top left of the list views for artists, albums, and songs. And if you could put it in the old home screen layout too that'd be nice. I prefer the feel of the old one (the new one only showing three choices at once is rough).

Thanks for continuing to make this the best skin, by far in my opinion. I just went through all the other options again tonight, and ended up back at Shade!

Can you take a screenshot of the screen that isnt showing the selection bar.
find quote
hogfan Offline
Fan
Posts: 384
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #28
If da1nson does grab a screenshot, I'll get you one tonight from my box. Like I said in my previous post, I do see the selected item now, but I have to push up/down arrows randomly then all of sudden I see an item selected. That's why I think it maybe the code in this specific menu. Since your upload to GIT last night, I only see this issue in the following menu:

Settings --> Skin Settings --> Home Screen (the one where you can change to the altermate home screen view)

Any thoughts on 2.) from my post above? do those images still exist or were removed in the latest updates?

-hogfan
find quote
igotdvds Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,616
Joined: Jul 2009
Reputation: 11
Post: #29
hogfan Wrote:If da1nson does grab a screenshot, I'll get you one tonight from my box. Like I said in my previous post, I do see the selected item now, but I have to push up/down arrows randomly then all of sudden I see an item selected. That's why I think it maybe the code in this specific menu. Since your upload to GIT last night, I only see this issue in the following menu:

Settings --> Skin Settings --> Home Screen (the one where you can change to the altermate home screen view)

Any thoughts on 2.) from my post above? do those images still exist or were removed in the latest updates?

-hogfan

The second issue looks like you dont have any album art for that album.

As far as the first one. I didnt change any code for the settings screen that I can remember. I'll look again. If one of you can capture video for this, that would be helpful too.

Also, make sure the scrollbar isnt selected.
find quote
dan1son Offline
Fan
Posts: 608
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #30
igotdvds Wrote:The second issue looks like you dont have any album art for that album.

As far as the first one. I didnt change any code for the settings screen that I can remember. I'll look again. If one of you can capture video for this, that would be helpful too.

Also, make sure the scrollbar isnt selected.

I won't be able to get a screenshot until tomorrow or Sunday sometime.

The scrollbar is not selected. The highlighting just doesn't work anymore on the settings screens for me. If it matters, I did a full delete of the skin.shade directory before unzipping the GIT file.

Also, as mentioned somewhere above, the music "Info list" shows the current playing info (which is great), but it's plopped over the top right of the list. If that could be moved to the bottom left or something that'd be great.

Thanks!
find quote
Post Reply