[RELEASE] Last.FM Playlist Generator Script - Auto Generate Similar Music Playlists

  Thread Rating:
  • 4 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
kiboy6 Offline
Fan
Posts: 626
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #226
(2014-05-06 08:51)ErlendSB Wrote:  Kiboy6: I do believe there will be a problem if the track number is part of the title tag, as I'm using the title tag to query last.fm
http://www.last.fm/music/Pink+Floyd/_/Time/+similar
vs
http://www.last.fm/music/Pink+Floyd/_/4+Time/+similar (which does not return any matches)

hey Erlend.. long time Smile

Anyway, rather sad to read your response as I just spent ages retagging my entire library specifically to include track numbers at the beginning of the title tag! (Makes life much prettier / easier for me in other areas of XBMC and when using the same tracks on MP3 player).

I don't suppose there's be any chance you could provide an option or a simple mod that would query last.[/i]fm with "title tag with leading numbers omitted"? (ie. only query last.fm with everything after " - " in title tag).

Sorry to be a nuisance - if you were able to do that it would be a great help to me and anyone else with numbers in their title tags!
find quote
Ferdi-T Offline
Senior Member
Posts: 157
Joined: Jul 2011
Reputation: 1
Post: #227
(2014-05-06 08:51)ErlendSB Wrote:  I haven't tested it on Gotham final yet, but it works for me on Beta 4.

I can confirm it works perfectly on Gotham. Thanks for the great app.

Btw, is there any way to enable it during startup?
find quote
sirs2k1 Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #228
Hi there, I really like the idea of this. It's similar functionality to Pandora which I love

I can't install it at all here. The repo doesn't want to install on Gotham (yes I did change the XBMC to Gotham in top left corner
When I try to get the script from github, gotham says incompatible.

Could you attach the script please because I don't know what else to do
Thanks
find quote
jjmucker Offline
Fan
Posts: 566
Joined: Nov 2012
Reputation: 1
Post: #229
The script has currently stopped playing the next song.
Example.

I'll start a song, the script will correctly create 5 new songs, but after the first song, it doesn't play the next song, it just stops?

Anyone else ?
find quote
DarkHelmet Offline
Fan
Posts: 334
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Location: Hamburg, Germany
Post: #230
I'm having problems here. The script no longer finds similar songs and adds them to the list. Basically just nothing happens after I started the script. I'm using gotham 13.1 on a Windows 7 machine.

Here's a log

http://xbmclogs.com/show.php?id=222963

Could you have a look please? Thanks in advance, cheers.
find quote
ErlendSB Offline
Senior Member
Posts: 186
Joined: Sep 2008
Reputation: 3
Location: Norway
Post: #231
(2014-06-10 19:51)DarkHelmet Wrote:  I'm having problems here. The script no longer finds similar songs and adds them to the list. Basically just nothing happens after I started the script. I'm using gotham 13.1 on a Windows 7 machine.

Here's a log

http://xbmclogs.com/show.php?id=222963

Could you have a look please? Thanks in advance, cheers.

It seems like the LastFM apis are down at the moment.
find quote
Hinnak321 Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Feb 2013
Reputation: 1
Post: #232
hey, having problems with your addon too. anyone who can help me with that please?

http://xbmclogs.com/show.php?id=234745

i'm on frodo 12.3, win7. a few month ago it worked for me. i'm not logged in at last.fm/libre.fm service in xbmc-settings, actually have installed both services as single addons. i scrobble everything to libre first, then librefm forward every track to lastfm. i only use lastfm for love/ban-option which is included in my skin (custom.confluence.mod by Mudislander)
find quote
ErlendSB Offline
Senior Member
Posts: 186
Joined: Sep 2008
Reputation: 3
Location: Norway
Post: #233
There is something wrong with your advancedsettings.xml
Trying removing the line: <!-- 252420 -- number of bytes used for buffering streams ahead in memory -->
find quote
Hinnak321 Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Feb 2013
Reputation: 1
Post: #234
It works! I thought this is how I comment sth out. Am I wrong? Thx a lot my friend
find quote
jjmucker Offline
Fan
Posts: 566
Joined: Nov 2012
Reputation: 1
Post: #235
(2014-05-16 13:17)jjmucker Wrote:  The script has currently stopped playing the next song.
Example.

I'll start a song, the script will correctly create 5 new songs, but after the first song, it doesn't play the next song, it just stops?

Anyone else ?

Is it just me who gets this error? If it is indeed an error. I have it running on my other 2 machines fine too.
find quote
Post Reply