MyMovies Cover art not importing

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
2MnyIrnsInFire Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Location: Montana, USA
Post: #1
Have been searching the last two days on this problem and was wondering if anyone else has had it happen or if they could point me to a thread as I am unable to find it. I am using MM 3.18 to store the nfo file in the ts_video folder so I can import the metadata into XBMC. The problem I am having is that when I go into XBMC video->files I can see the cover art for the DVD but it never gets transfered when I add it to my library. All the meta-data from MM gets over but the movie.jpg file doesn't. When I click on movie information in the video->files section to add the dvd to my library, it extracts all the meta-data from the movie.nfo and even shows the thumbnail of the cover art, but then when I go to library view it leaves out the thumbnail. I have this problem on Camelot and Dharma 4

I found this in my log file.

12:32:07 T:5448 M:1010913280 DEBUG: CThumbExtractor::DoWork - trying to extract thumb from video file K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO
12:32:07 T:5448 M:1010900992 ERROR: InputStream: dvd streams not supported for thumb extraction, file: K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO

then a little farther down this.

12:32:15 T:6604 M:1020014592 DEBUG: CVideoDatabase::GetMovieId (K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO), query = select idMovie from movie where idFile=1
12:32:15 T:6604 M:1019977728 ERROR: XFILE::CFile::Delete - Error deleting file C:\Users\Aaron\AppData\Roaming\XBMC\userdata\Thumbnails\Video\8\8881e63e.tbn
12:32:15 T:6604 M:1019977728 ERROR: XFILE::CFile::Delete - Error deleting file special://masterprofile/Thumbnails/Video/8/8881e63e.tbn
12:32:15 T:6604 M:1019977728 ERROR: XFILE::CFile::Delete - Error deleting file C:\Users\Aaron\AppData\Roaming\XBMC\userdata\Thumbnails\Video\Fanart\8881e63e.tb​n
12:32:15 T:6604 M:1019977728 ERROR: XFILE::CFile::Delete - Error deleting file special://masterprofile/Thumbnails/Video/Fanart/8881e63e.tbn

I believe this is the section where I am initiating the scraper.

12:32:25 T:6604 M:1018871808 DEBUG: CVideoDatabase::GetMovieId (K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO), query = select idMovie from movie where idFile=1
12:32:25 T:6604 M:1018785792 DEBUG: Found matching Full NFO file: K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\movie.nfo
12:32:25 T:6604 M:1018785792 INFO: Loading skin file: DialogProgress.xml
12:32:25 T:6604 M:1018806272 DEBUG: Load DialogProgress.xml: 11.41ms
12:32:25 T:6604 M:1018806272 DEBUG: ------ Window Init (DialogProgress.xml) ------
12:32:25 T:6604 M:1018806272 DEBUG: Alloc resources: 0.04ms (0.00 ms skin load)
12:32:25 T:6604 M:1018773504 DEBUG: CVideoDatabase::GetMovieId (K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO), query = select idMovie from movie where idFile=1
12:32:25 T:6604 M:1019052032 DEBUG: Found matching Full NFO file: K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\movie.nfo
12:32:25 T:6604 M:1019052032 DEBUG: Adding new item to movies:K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO
12:32:25 T:6604 M:1019043840 DEBUG: CVideoDatabase::GetMovieId (K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO), query = select idMovie from movie where idFile=1
12:32:25 T:6604 M:1019035648 DEBUG: CVideoDatabase::GetMovieId (K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO), query = select idMovie from movie where idFile=1
12:32:25 T:6604 M:1019019264 DEBUG: CVideoDatabase::GetMovieId (K:\Movies\30_DAYS_OF_NIGHT_DARK_DAYS\VIDEO_TS\VIDEO_TS.IFO), query = select idMovie from movie where idFile=1


Any help deciphering what all this means would be greatly appreciated. (a way to fix it would be even better)

Aaron

**This is all on a Vista 32 system**
(This post was last modified: 2010-11-15 04:13 by 2MnyIrnsInFire.)
find quote
2MnyIrnsInFire Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Location: Montana, USA
Post: #2
Update:

The issue is with how you set MyMovies up for "online" movies. I (like most who use folders vs iso) have each movie in a seperate folder named for the movie and a ts_video sub-folder to contain the movie. If you choose the default choice of "online (folder)" instead of "online (folder content)" in MM, XBMC will only pull in the meta-data but not the cover art saved by MM.

Aaron
find quote