TV Channel Logo Packs - Transparent TV & Radio Channels Logos Pack

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,774
Joined: Mar 2010
Reputation: 74
Location: Planet Crematoria
Post: #1
Logo Pack (October 2010)

Logo Pack Update (November 2010)

Logo Pack Update (December 2010)

Logo Pack Update (February 2011)

Over 3000 transparent TV & Radio Channel Logos ...

Hope someone can use it ...

Cheers

Credits to the Community of DVB Viewer http://www.dvbviewer.com/de/index.php
(This post was last modified: 2011-03-09 18:47 by butchabay.)
find quote
SmithersJ0nes Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Oct 2010
Reputation: 0
Post: #2
Fantastic collection, thanks very much for sharing. Just started using XBMC a month ago and was creating my logos as I went, this will save me a lot of time. Big Grin
find quote
ZombieRobot Offline
Fan
Posts: 710
Joined: May 2010
Reputation: 4
Location: Mount Maunganui , New Zealand
Post: #3
Yo butch nice collection good job
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,774
Joined: Mar 2010
Reputation: 74
Location: Planet Crematoria
Post: #4
Logo Pack Update ... see first post.

Enjoy
find quote
bandelguy Offline
Fan
Posts: 527
Joined: Oct 2009
Reputation: 6
Location: India
Post: #5
Thanks for the colourful flags, kinda bored of these balck and white media and studio flags. Hope u incorporate them in ur upcoming aeon showmix evolution

CPU:- AMD FX 4100 Motherboard: Gigabyte 78LMT-S2 RAM:-4GB Graphics: AMD HD 7750 1GB DDR5 PSU: IBALL 500W Display: DELL S2240M Storage: 1TB
find quote
bandelguy Offline
Fan
Posts: 527
Joined: Oct 2009
Reputation: 6
Location: India
Post: #6
why is the first logo pack 60mb download, because of the colours?

CPU:- AMD FX 4100 Motherboard: Gigabyte 78LMT-S2 RAM:-4GB Graphics: AMD HD 7750 1GB DDR5 PSU: IBALL 500W Display: DELL S2240M Storage: 1TB
find quote
Simzer0 Offline
Member
Posts: 57
Joined: Nov 2010
Reputation: 5
Location: Genoa, Italy
Post: #7
Very nice collection, hard to find the same for the movie studios?
find quote
bandelguy Offline
Fan
Posts: 527
Joined: Oct 2009
Reputation: 6
Location: India
Post: #8
Need movie studios...

CPU:- AMD FX 4100 Motherboard: Gigabyte 78LMT-S2 RAM:-4GB Graphics: AMD HD 7750 1GB DDR5 PSU: IBALL 500W Display: DELL S2240M Storage: 1TB
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,774
Joined: Mar 2010
Reputation: 74
Location: Planet Crematoria
Post: #9
Logo Pack Update February 2011!

HERE:
find quote
mwkurt Offline
Posting Freak
Posts: 1,064
Joined: Mar 2010
Reputation: 10
Post: #10
Check out this link for a bunch of studio icons:

http://community.mediabrowser.tv/permali...hipmonkery

It's a Media Browser link.

Mark
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,774
Joined: Mar 2010
Reputation: 74
Location: Planet Crematoria
Post: #11
mwkurt Wrote:Check out this link for a bunch of studio icons:

http://community.mediabrowser.tv/permali...hipmonkery

It's a Media Browser link.

Mark

Very nice collection, thanx for sharing Smile
find quote
lams144 Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #12
If you need more:

http://www.lyngsat-logo.com/tvsat/hispa1d_1.html

or

http://www.satlogo.com/hi-res/a_1.html

Both have the same logos more or less, but you have to download them one by one.

Usefull for those missing logos in your area (I am in Spain)

Thank you very much for your complete pack.
find quote
Krautmaster Offline
Senior Member
Posts: 204
Joined: Jul 2010
Reputation: 1
Post: #13
thx 4 logos

i have a problem, maybe anybody knows how to fix.

My logos are only shown in overview...
When i watch any channel and press info or switch between channels, no logos appear.

=/

Any idea?
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,774
Joined: Mar 2010
Reputation: 74
Location: Planet Crematoria
Post: #14
Krautmaster Wrote:thx 4 logos

i have a problem, maybe anybody knows how to fix.

My logos are only shown in overview...
When i watch any channel and press info or switch between channels, no logos appear.

=/

Any idea?

This is not the right thread to post your problem. You have to ask in the specific skin thread.
Thanx
find quote
HaraldBildsDK Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #15
Thanks! great work
find quote
Post Reply