Poll: Most Desired Feature To Be Added
Other Movie Ratings
Download Movie Trailers
Home Automation scripting
Other Movie Streaming Location
Trivia Intro Fixed
Cartoon Video Option
More Videos for before Feature(s) - Specify how many
[Show Results]
 

[RELEASE] Cinema Experience - the new Home Theater Experience Script

  Thread Rating:
  • 24 Votes - 4.83 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Swaggarwal Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #3826
(2014-07-13 10:27)HomeTheatreGuru Wrote:  So whenever I try to start the script (from the movie info page) it boots me right back to the main screen (not even starting the movie). I know you probably need a log file but I'm not at home so I thought I'd see if anyone else ever ran across this issue.

EDIT: Here is the log file - http://xbmclogs.com/show.php?id=245793

EDIT 2: So it turns out that once I start a movie normally and then quit, Cinema Experience works flawlessly. However, if I start XBMC and try to access CE straight away it won't work. I'm almost 100% certain that it has to do with some sort of audio malfunction. It might be related to the Alsa driver acting up.

I'm having the same problem. Trying to start a movie directly through CE crashes XBMC. Starting a movie normally, stopping it, then re-opening through CE works fine.
find quote
HomeTheatreGuru Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #3827
So it is not an isolated case - interesting.
find quote
greg_p Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #3828
Is anyone able to assist with this?

(2014-07-11 16:32)greg_p Wrote:  Here are my de-bug reports.

Your debug xbmc.log: http://xbmclogs.com/show.php?id=244575
Your debug xbmc.old.log: http://xbmclogs.com/show.php?id=244576
Your XBMC crashlog: http://xbmclogs.com/show.php?id=244577

to re-iterate, this crash happens when I try to run this add-on, no other time. And only until recently has this started to occur, I was using this successfully for years before Gotham install (but might be a co-incidence)

(2014-07-10 19:23)greg_p Wrote:  Thanks. I will follow the format and post as soon as I can, as this add-on was my most favorite until recently.

(2014-07-07 20:27)hoobie7 Wrote:  The best place to start is always a debug log.
You can use http://xbmclogs.com/
Also, I believe if it's crashing there should be a crash log in the same folder.
Check section 3 here.
find quote
weirdinin Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #3829
Hi.
I want eventghost to be triggered when 3D intro video and trailers start.For some reason i cannot get home automation triggering to work when 3D is integrated. When I use regular 2D material, eventghost notices xbmc events and gets triggered just fine. Any ideas why 3d videos cause issues?
Here's my xbmc log and home_automation.py file

EDIT: solved. From the link in the first page found a file automation.py for eventgost. Downloaded it and replaced the old automation.py.
(This post was last modified: Today 00:55 by weirdinin.)
find quote
Post Reply