"Add Source" Missing in context menu

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
quarterpint Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #1
I have added a source to videos. The movies show from this source have been scraped and show up in "Movies", Supercool!

Now I go back into "Videos" section, get to the root and hit c to pull up the context menu and no longer have Add Source in the menu.

I can not find a setting that brings it back. What have I done?

OSX 10.5.8
XBMC 10.0
(This post was last modified: 2010-12-22 05:24 by quarterpint.)
find quote
quarterpint Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #2
Here is a image of the context menu when in Videos.

[Image: VideoMenu.jpg]

After adding my first source and scraping the "Add Source" option is no longer available.
find quote
logan_x50 Offline
Senior Member
Posts: 137
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #3
i don't think you will ever had seen an add source option here?

if you want to add another source go to videos>files

you can either add source if you have the option checked in system>settings>appearance>file lists>Show "Add Source" buttons...

Or just bring up the context menu when in videos>files by pressing c or using mouse/remote
find quote
quarterpint Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #4
So Dumb! OK, I was unaware of the "Library Mode" select in the slide out screen to the left. Unticked that and dude we are rolling.

Thanks much for the videos>files ref, too simple.
find quote