[MOD] VideoInfo, Video OSD and more...

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
frellAn Offline
Senior Member
Posts: 180
Joined: Jul 2010
Reputation: 6
Location: Sweden
Post: #16
Updated!

Fixed a few things and added this:

[Image: screenshot008u.png]

And if i resize my window, this:

[Image: screenshot009f.png]

Download
find quote
ederson Offline
Senior Member
Posts: 127
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #17
very nice !!!!
find quote
htpc guy Offline
Posting Freak
Posts: 1,182
Joined: Oct 2010
Reputation: 7
Location: Near St. Louis Mo
Post: #18
I like the settings menu. Lots of useful information.

The only thing stopping me from using this skin is the lack of Advanced Launcher support. I know that there are other more important things to worry about but if someone could get this going then that would be great.

How to use Git
| AMD Athlon II X3 Triple Core Processor 2.9 GHz |GIGABYTE GA-MA785GM-US2H Mobo 2GB DDR2 Ram | MSI N430GT |
| Logitec Harmony One Remote| 52" Sharp Aquos LED TV | Demon AVR-X1000 |
find quote
Slurrrp Offline
Senior Member
Posts: 167
Joined: Dec 2009
Reputation: 1
Post: #19
Thanks frellAn... nicely done Nod
find quote
Sranshaft Offline
Posting Freak
Posts: 1,422
Joined: Dec 2008
Reputation: 24
Location: Melbourne, Australia
Post: #20
frellAn Wrote:[Image: screenshot008u.png]

That's exactly what I was thinking about when I made my suggestion. Nicely done! Now if you can tackle the weather home screen that'd be awesome. The current weather info would go where the Featured section is and the forecast would go in the recently added section. Taking it one step further, have the three different cities in the submenu and changing the selection would change the info.

Now I'm not entirely sure that's even doable at the moment, but it'd save having to make another click and tie the home screen together even further.

I was also thinking the new Game screen you've added could use something like this as well. Perhaps a Featured Game and then 4 random ones from the collection. It'd be even better if you could hook into Advanced Launcher and get information from there (ie. number of games in collection, a list of collections, etc).

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
frellAn Offline
Senior Member
Posts: 180
Joined: Jul 2010
Reputation: 6
Location: Sweden
Post: #21
Just saw that the animations are kind of screwed up, and I took care of the Internet: thing better. Update soon Smile

Sranshaft Wrote:That's exactly what I was thinking about when I made my suggestion. Nicely done! Now if you can tackle the weather home screen that'd be awesome. The current weather info would go where the Featured section is and the forecast would go in the recently added section. Taking it one step further, have the three different cities in the submenu and changing the selection would change the info.

Now I'm not entirely sure that's even doable at the moment, but it'd save having to make another click and tie the home screen together even further.

I was also thinking the new Game screen you've added could use something like this as well. Perhaps a Featured Game and then 4 random ones from the collection. It'd be even better if you could hook into Advanced Launcher and get information from there (ie. number of games in collection, a list of collections, etc).

Yeah exactly, don't know if I could grab info from the Advanced Launcher though, that might be going in over my head since I know nothing of python. Will look into the Weather thing Smile
(This post was last modified: 2010-12-30 18:19 by frellAn.)
find quote
BigDaddyRal Offline
Member
Posts: 72
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #22
Would it be possible to add the XbmcFlicks plugin to the menu bar, and have the options appear in the submenu (instant queue, top 25, new, search, etc.)?
find quote
ECEC Offline
Fan
Posts: 374
Joined: Sep 2007
Reputation: 0
Post: #23
Just installed this, and I dig it! Nice work. I'll second the request for additional info on the Weather/Games screen.

The only problem is that on the MovieInfo screen, some of my movies don't have a picture for the frame at the top-right. Some do, and it's just the fanart for the movie like vanilla Fusion, but some don't have anything. What is supposed to be there?
find quote
henrikyo Offline
Fan
Posts: 317
Joined: Jan 2009
Reputation: 0
Post: #24
Dunno, but my movie info is messed up, its just a frame, with nothing it, fanart should be there

Picture: Samsung LE46A656
Reciever: Onkyo TX-SR607B
Front Spkeakers: Yamaha NS-555
Computer: Asrock Ion 330, 4gb ram, OCed 2.0Ghz.

My Ht(havnt updated pictures)
http://minhjemmekino.no/Henrikr
find quote
Arcanthur Offline
Skilled Skinner
Posts: 418
Joined: Sep 2008
Reputation: 9
Location: 33.65 84.42
Post: #25
I do like some of your ideas frellAn, I may be incorporating some into the official skin. Good work! Wink
find quote
nikzgfx Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #26
Thanks OP exactly what I need, and thank Arcan for what I believe is now the BEST skin on xbmc!
find quote
frellAn Offline
Senior Member
Posts: 180
Joined: Jul 2010
Reputation: 6
Location: Sweden
Post: #27
ECEC Wrote:The only problem is that on the MovieInfo screen, some of my movies don't have a picture for the frame at the top-right. Some do, and it's just the fanart for the movie like vanilla Fusion, but some don't have anything. What is supposed to be there?
henrikyo Wrote:Dunno, but my movie info is messed up, its just a frame, with nothing it, fanart should be there

In my MOD fading extrathumbs is there, originally fanart was there. Since all my movies have extrathumbs I hadn't noticed that the fanart fallback wasn't working. Fixed that now anyway Smile Download the new file in the first post (it's updated)

Arcanthur Wrote:I do like some of your ideas frellAn, I may be incorporating some into the official skin. Good work! Wink

Very glad to hear that! What do you think about the lowercase letters, is that something you are going to stick with?
(This post was last modified: 2010-12-30 23:04 by frellAn.)
find quote
ECEC Offline
Fan
Posts: 374
Joined: Sep 2007
Reputation: 0
Post: #28
Would someone mind pointing me to the bit of code that would allow me to change the "Play Cinema Experience" button to the "Play Trailer" button? I don't mind doing it manually, but have no idea even where to start looking. Smile
find quote
KennethC Offline
Donor
Posts: 62
Joined: Dec 2010
Reputation: 1
Post: #29
I asked the question elsewhere, but maybe this might be a better place...

If I select a song to play, can I get it to go directly to the Music OSD? Is there something in this skin that will allow that? Some file to edit?

Thanks!
find quote
frellAn Offline
Senior Member
Posts: 180
Joined: Jul 2010
Reputation: 6
Location: Sweden
Post: #30
ECEC Wrote:Would someone mind pointing me to the bit of code that would allow me to change the "Play Cinema Experience" button to the "Play Trailer" button? I don't mind doing it manually, but have no idea even where to start looking. Smile

You have a play trailer button hidden if you go down in the menu, thought that was smart because not all movies have trailers Wink
find quote