[RELEASE] MovieSets (Video) Addon - Show Movie Sets Info Sets for Skins / Skinners

  Thread Rating:
  • 6 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Skank Offline
Posting Freak
Posts: 1,552
Joined: Jul 2012
Reputation: 7
Post: #136
Sad pity
find quote
GatoGuga Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #137
Hi, I'm using MovieSets on XBMC Gotham and is fully functional, as I wrote at the link below:

http://www.xbmcbrasil.net/showthread.php...08#pid2908

Carlos Lima - Time XBMC Brasil
HTPC Zotac Nano AD12, 8GB RAM, 60GB SSD
Win7 64, XBMC Gotham Custom by Wanilton
Skin Ace by MarcosQui
Ember, VoxCommando, Amulet Remote Voice
Gato Guga Blog - XBMC Brasil Forum
find quote
hojel Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #138
I submitted patch to enable unicode string as movie set name.
http://code.google.com/p/passion-xbmc/is...tail?id=22
find quote
dedomedooo Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #139
I want this addon for 12.1 frodo . I install Movie sets (deprecated) 3.0.3 but it didn't work I got this massage "The manager is broken due to API change". help me
find quote
odonell Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #140
Hi
I upgraded to frodo and also after updating the plugin and install from the repo moviesets passion when I add a movie to a collection and apply the changes I get an error "plugin.py"

some solution? Thanks
find quote
Wanilton Online
Posting Freak
Posts: 1,081
Joined: Jun 2010
Reputation: 24
Location: Florianópolis - Brazil
Post: #141
odonell, if you skin ace or nox,use new script extendedinfo (by Phill65), for have info and images for sets.

http://www.xbmcbrasil.net
XBMC Brazilian Community Forum - Admin
Windows 8.1 - XBMC Gotham - Aeon MQ 5
My Room Entertaiment´s
About me
find quote
odonell Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #142
(2013-04-21 16:01)Wanilton Wrote:  odonell, if you skin ace or nox,use new script extendedinfo (by Phill65), for have info and images for sets.

the skin I'm using is AEON MQ4
find quote
Wanilton Online
Posting Freak
Posts: 1,081
Joined: Jun 2010
Reputation: 24
Location: Florianópolis - Brazil
Post: #143
No supported new script in MQ4, for now, here link latest release moviesets, maybe fix for you.

https://dl.dropbox.com/u/25170804/plugin.moviesets.zip

http://www.xbmcbrasil.net
XBMC Brazilian Community Forum - Admin
Windows 8.1 - XBMC Gotham - Aeon MQ 5
My Room Entertaiment´s
About me
(This post was last modified: 2013-04-21 16:24 by Wanilton.)
find quote
Canozzie Offline
Member
Posts: 83
Joined: Sep 2011
Reputation: 1
Post: #144
Do i understand correctly, Is the movie info for the sets showing up in the movie library for those who have this working on MQ4. Or not supported? A few have said they have it working but im just after the movie set info such as custom disc images for movie sets in the movie library not the set library.
find quote
Eclipze Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2013
Reputation: 0
Post: #145
Don't mean to bump an old thread.

However, does anyone know if this still works with Frodo 12.2 and the Confluence skin?

Or does anyone know if there is a skin which supports the format of movie sets as shown in the OP?
find quote
michaell Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #146
Please movie sets on XBMC 13.0 "Gotham"
find quote
Post Reply