[MOD] Cirrus Extended 1.0

  Thread Rating:
  • 7 Votes - 4.71 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Malexx Offline
Fan
Posts: 329
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #76
If you want to use this Mod please deinstall the last Repo or installed skin,depends what you have downloaded.

The Mod and Updates are available over the Repo File in the first Thread(Redownload,this is new repo).

Actual Release is 1.1.1

See first Post for changes.

If you use AVL,backup your extra/game folder since this is moved to the gameinstall folders.
find quote
Malexx Offline
Fan
Posts: 329
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #77
Update 1.1.2
find quote
Malexx Offline
Fan
Posts: 329
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #78
Would there be interest if we merge the Movie Sets Manager into Cirrus Extended?
find quote
Gotcha007 Offline
Senior Member
Posts: 125
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #79
Malexx Wrote:Would there be interest if we merge the Movie Sets Manager into Cirrus Extended?


Ohhh yes would be a very good idea Shocked
find quote
smush420 Offline
Senior Member
Posts: 151
Joined: Oct 2009
Reputation: 0
Post: #80
Movie Sets Manager looks very cool
find quote
htpc guy Offline
Posting Freak
Posts: 1,182
Joined: Oct 2010
Reputation: 7
Location: Near St. Louis Mo
Post: #81
Lookin' good. Keeping the Games images outside of the skin is a great idea.

I haven't set up movie sets but I've always wanted to. If you add it then I will definitely have the proper motivation.

Keep up the good work. This is Sooo my fav skin. Does everything I want and its very customizable.

How to use Git
| AMD Athlon II X3 Triple Core Processor 2.9 GHz |GIGABYTE GA-MA785GM-US2H Mobo 2GB DDR2 Ram | MSI N430GT |
| Logitec Harmony One Remote| 52" Sharp Aquos LED TV | Demon AVR-X1000 |
find quote
htpc guy Offline
Posting Freak
Posts: 1,182
Joined: Oct 2010
Reputation: 7
Location: Near St. Louis Mo
Post: #82
I noticed that the media folder only contains a Textures.xbt file. So how do I use studio flags in this version? Can you add my studio flags again and re-compress it?
Grab them from my sig if you don't have them anymore.

Thanks

How to use Git
| AMD Athlon II X3 Triple Core Processor 2.9 GHz |GIGABYTE GA-MA785GM-US2H Mobo 2GB DDR2 Ram | MSI N430GT |
| Logitec Harmony One Remote| 52" Sharp Aquos LED TV | Demon AVR-X1000 |
(This post was last modified: 2011-01-27 06:15 by htpc guy.)
find quote
dan1son Offline
Fan
Posts: 608
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #83
Alright I went ahead and loaded this mod and I like it quite a bit, really adds some to the Cirrus standard.

Two things I'd LOVE to see added.

1. I've seen the "whiter" menu selections mod somewhere. I find the standard transparency to be just too much for non-selected menu items across the board making it hard to see certain menu items if the background is bright.

2. I'd love to see the rightlistview (I think that's its name) available for artists and everything else in music. I never quite understood why that was missing... it's so obvious Smile XBMC seems to play music the most at my house and having to use "list" view for it is limiting.

Thanks!
find quote
supertom44 Offline
Senior Member
Posts: 285
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #84
There seems to be an issue with the tv submenu, I have it set up so it should show recently added and update library but only the recently added shows up.

[Image: widget]
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,805
Joined: Mar 2010
Reputation: 74
Location: Planet Crematoria
Post: #85
For updated Bug and TODO List see here:
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,805
Joined: Mar 2010
Reputation: 74
Location: Planet Crematoria
Post: #86
supertom44 Wrote:There seems to be an issue with the tv submenu, I have it set up so it should show recently added and update library but only the recently added shows up.

You don't have to hide title !
find quote
supertom44 Offline
Senior Member
Posts: 285
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #87
butchabay Wrote:You don't have to hide title !

I'm not sure I understand what you mean.

I know I dont have to hide title, I chose to hide it though.

[Image: widget]
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,805
Joined: Mar 2010
Reputation: 74
Location: Planet Crematoria
Post: #88
supertom44 Wrote:I'm not sure I understand what you mean.

I know I dont have to hide title, I chose to hide it though.

If you hide Title, you'll don't get Update Library in TV Submenu Visible.
find quote
Malexx Offline
Fan
Posts: 329
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #89
dan1son Wrote:Alright I went ahead and loaded this mod and I like it quite a bit, really adds some to the Cirrus standard.

Two things I'd LOVE to see added.

1. I've seen the "whiter" menu selections mod somewhere. I find the standard transparency to be just too much for non-selected menu items across the board making it hard to see certain menu items if the background is bright.

2. I'd love to see the rightlistview (I think that's its name) available for artists and everything else in music. I never quite understood why that was missing... it's so obvious Smile XBMC seems to play music the most at my house and having to use "list" view for it is limiting.

Thanks!

Ok about the whiter menue selections,dont know if i understand it right.
You mean non focused movies or tvshows etc in views or you mean things like page count etc?
If its for page count etc,its described in one of the Threads here how to set it up more brightly.
If its for non focused movies etc,i wont touch the transparency in the release,since i think its 100% perfect and it would change the whole look of the skin,which isnt the goal of the mod.
But i can look how to change it and you can do this yourself than,shouldnt be much work.
find quote
Malexx Offline
Fan
Posts: 329
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #90
htpc guy Wrote:I noticed that the media folder only contains a Textures.xbt file. So how do I use studio flags in this version? Can you add my studio flags again and re-compress it?
Grab them from my sig if you don't have them anymore.

Thanks

Yes i forgott to add,and we will add them of course with the next update,thx
find quote
Post Reply