Complete newb, need help

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
johnsills1 Offline
Senior Member
Posts: 150
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #1
I'm trying to create a button on the home screen for Apple Movie Trailers.....

I've read that it is not possible to use the amt plugins. I have to use the script, is that right? If so, I don't know at all what to do. I don't even know where to get the script. I'm a fast learner, but most of the FAQ's leave out the small stuff that a newb like myself would need to know in order to make this stuff work. Please help.......
find quote
Galefury Offline
Fan
Posts: 359
Joined: Dec 2009
Reputation: 9
Location: Bucharest, EU
Post: #2
Here, I modified the necessary file for you. Just copy it in 720p folder. Be sure to backup the original file first. If you modified already that file, take a look at line 449.
The AMT script you can get from Nuka1195's unofficial repository, here. Then go to video addons/get more... and install it from there. Good luck.
Download

reFocus - Simply the best
(This post was last modified: 2011-01-16 10:33 by Galefury.)
find quote
johnsills1 Offline
Senior Member
Posts: 150
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #3
Thanks very much..... I appreciate it
find quote
johnsills1 Offline
Senior Member
Posts: 150
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #4
Well, unfortunately, that didn't make any sense at all. Like I said, I'm a noob and need clear and concise explanations as to what it is I'm doing. Your home.xml file is completely different from mine at the top. Maybe this is due to us using different skins? I'm not sure why, but I'm not sure that I want to insert a file that is totally different. I simply want someone to help me understand what it is that I need to do. Please don't just do it for me, instead, please explain.
find quote
johnsills1 Offline
Senior Member
Posts: 150
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #5
I'm running PH3 HD skin if that will help
find quote
johnsills1 Offline
Senior Member
Posts: 150
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #6
I do apologize.....It did fix the issue, thanks for the help bro. I did lose the functionality of the Login screen showing my photos I made for each login. I'm going to try to figure it out. I know what the problem was. I was changing the home.xml in the programs folder, not the roaming folder.
find quote