[iPad] XBMC on iPad 4.2.1

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
clipper99 Offline
Senior Member
Posts: 236
Joined: Dec 2008
Reputation: 3
Location: Vancouver Island
Post: #61
viriiguy Wrote:I have it loaded and running fine on my tethered iPad, but I cannot connect to my shares on my windows 7 machine. It refuses the username and password each time. And i am sure they are correct.

I had the same problem but after uninstalling EVERYTHING to do with Windows Live services, Live Messenger etc etc it worked for me. Many others have reported the same results but YMMV.

cheers

[Image: movie-thin-banner.jpg]
find quote
viriiguy Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Apr 2006
Reputation: 0
Post: #62
clipper99 Wrote:I had the same problem but after uninstalling EVERYTHING to do with Windows Live services, Live Messenger etc etc it worked for me. Many others have reported the same results but YMMV.

cheers

Thanks. I will have to try that.
find quote
viriiguy Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Apr 2006
Reputation: 0
Post: #63
That worked!! Thank you!
find quote
davilla Online
Team-XBMC Developer
Posts: 11,364
Joined: Feb 2008
Reputation: 64
Post: #64
clipper99 Wrote:I had the same problem but after uninstalling EVERYTHING to do with Windows Live services, Live Messenger etc etc it worked for me. Many others have reported the same results but YMMV.

cheers

known issue and should be fixed in the next release.


MediaInfo : http://mediainfo.sourceforge.net/
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
find quote
viriiguy Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Apr 2006
Reputation: 0
Post: #65
I look forward to the next version! Gave you guys a nod in my blog! http://www.ipadawan.info/2011/01/xbmc-po...other.html
find quote
transcender Offline
Donor
Posts: 233
Joined: Mar 2010
Reputation: 1
Post: #66
Can see UnP to my existing revo but can create connection, cant SMB, cant hit weather?
Any of you lads w/ insights on how to get networking working?
I was able to get a webdav connection from work working earlier. Safari is working after a fresh reslam/jbreak and xbmc load on this and getting it home, but can seem to add any network source to vid sources?

Update:
NVM something must have cached. I launched the multitask bar and killed XBMC and relaunched and have webdav, smb, upnp connections up. Very nice.

Search first, provide details and keep forums clean. Mark things solved, to close them out and acknowledge helpful volunteers who share. If I have helped, click the plus button.
(This post was last modified: 2011-01-25 02:52 by transcender.)
find quote
Airblazer Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #67
Have it working perfectly at home streaming from my synology nas over wireless N...runs perfectly with no choppiness.

What I would like to know is how I can copy some videos over for xbmc to play locally on my ipad while I'm on a work trip abroad?
I have some apps like usb disk etc that allow me to add files locally but I can't find them when browsing within xbmc
find quote
spidy Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #68
hi guys, how are you installing addon to the ipad?
are you using winscp? is there any other way?
find quote
spidy Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #69
Iv found a way without ssh, using idownloader
find quote
jd2157 Offline
Fan
Posts: 642
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Nova Scotia
Post: #70
spidy Wrote:hi guys, how are you installing addon to the ipad?
are you using winscp? is there any other way?

Btw, it's best to start new posts rather than dig ones up from over a year ago... especially when your questions aren't really related to the original post other than you're also running XBMC on the iPad.
find quote
Post Reply