Transmission on ATV2?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
seand Offline
Senior Member
Posts: 252
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #16
Memphiz Wrote:imho this would be a RAPE of the atv2 Wink ... better get a router with usb port for doing such things ... but of course its up to everyones opinion

Ahem.
http://www.newegg.com/Product/Product.as...6833320038

http://tomatousb.org/tut:how-to-set-up-n...otal-noobs

Cheapest reliable torrents plus budget NAS-router combos rolling.

Acer Revo 3610 w/ Ubuntu 10.10, Giada Cube Win 7, 2 ATV 1's one w Crystal HD card, UnRaid server w/ SAB/SickBeard/Couch Potato/Transmission, MacBook Pro, Hackintosh Dell Mini 10v
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 20,360
Joined: Jan 2011
Reputation: 258
Location: Arizona, USA
Post: #17
seand Wrote:Ahem.
http://www.newegg.com/Product/Product.as...6833320038

http://tomatousb.org/tut:how-to-set-up-n...otal-noobs

Cheapest reliable torrents plus budget NAS-router combos rolling.

I hear very good things about this router.
find quote
Ned Scott Offline
Team-Kodi Wiki Guy
Posts: 20,360
Joined: Jan 2011
Reputation: 258
Location: Arizona, USA
Post: #18
john.doe Wrote:I'm getting a 'Bus Error' when I execute ctorrent on my ATV2, any clues?
Thanks.
PS: I installed it using nitoTV.

Not sure. I just used ctorrent the other day on my iPhone to grab something because I was away from my laptop and it worked without issue. It could be a torrent specific issue.
find quote
zinneken Offline
Junior Member
Posts: 22
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #19
Understanding that the ATV doesn't have a descent SMB client for ctorrent, would it still be possible to get a simple working method for the atv to become a sort of seedbox seeding data from an SMB disk? If so, how would one achieve that?
find quote
Post Reply