The text doesn't feet to the windows.

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
TigerHeart.ua Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Ukraine
Question  The text doesn't feet to the windows.
Post: #1
In some screens the text does not feet to its window. Just look at this.
[Image: screenshot005copy.th.png]
[Image: screenshot012copy.th.png]
[Image: screenshot011copy.th.png]
I tryed a different screen resolutions:
1280x960 - 4:3
1024x768 - 4:3
1280x1024 - 5:4
The bug presents in all of these screen resolutions.
By the way, What does it mean "xx00000000019" on the last screenshot? I think I don't need this information to see.
Thanks.
PS. Here is my system and skin info:
[Image: systeminfo.th.png][Image: skininfo.th.png]
(This post was last modified: 2011-01-28 09:46 by TigerHeart.ua.)
find quote
XBMCG33K Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,252
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
Location: 4 8 15 16 23 42
Post: #2
It doesn't fit properly because the skin is designed to work at 720p resolution. Works fine in 1080p as well, with those two options you wont get alignment issues.

Mine with the same dialog running at 720p:

http://oi56.tinypic.com/xbbcy8.jpg
find quote
TigerHeart.ua Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Ukraine
Post: #3
But I have an old-type screen, which does not support none of wide resolutions. Sad And I wish to use your wonderful skin. Is the any way exist to use Xperience skin on old-type screens? Sad
find quote
XBMCG33K Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,252
Joined: Dec 2008
Reputation: 4
Location: 4 8 15 16 23 42
Post: #4
You could probably run XBMC in windowed mode? Edit your advanced settings to say this:

<window>
<height>720</height>
<width>1280</width>
</window>

Or download this one: http://www.mediafire.com/?zupe4h2qdm69fj5 I use it all the time Wink
find quote
TigerHeart.ua Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Ukraine
Lightbulb  I fixed it!!!
Post: #5
Wow!!! I fixed it!!! I made it by myself!!! Without any help and support! Big Grin
I just changed some "<posy>" lines at the "DialogSelect.xml" and "DialogOk.xml" files. And now everything fits perfectly on my 4:3 screen!!!
So, now I have a "4:3 screen" patch for this skin, if somebody is interested in it. Wink
find quote
emal011 Offline
Senior Member
Posts: 200
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Location: Munich
Post: #6
@XBMCG33K:

I can work in windowed mode? I mean, all this time i was playing with some xml, but turning on each time XBMC.
In windowed mode the changes happend inmediatly?

Plataform: AMD FX-8120 | ATI Radeon HD7800 | 16Gb Corsair
| 500Gb Samsung + 320Gb + 1,5Tb | Windows 7 Professional 64Bits | Creative Sound Blaster X-Fi Titanium| Creative Inspire T6160 5.1
| XBMC mit Night | Philips 220SW + AOC M2752V:sniffle:
find quote