Context Menu - Simple Question

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Cyberkid2002 Offline
Senior Member
Posts: 119
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #1
Is it possible with the current XBMC remote to open the context menu? Probably something obvious I am missing but cant seem to find this. Would be great to be able to refresh my movie collection from in there.

Michael
find quote
gfoldv Offline
Senior Member
Posts: 115
Joined: Oct 2009
Reputation: 5
Location: in the dutch mountains
Post: #2
Long press on the menu button of the device will bring up the soft keyboard. Then click on 'c' and you'll get the context menu.
find quote
Fantasi0 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sep 2006
Reputation: 0
Post: #3
Hey! I'm relaunching the topic because that doesn't work anymore (I think) because of ICS suppressing hard buttons Sad Is there another workaround? I tried simply typing "c" with the text entry but that doesn't work. This is pretty much the last thing that keeps me from using only my Android!
find quote
steelman1991 Online
Donor
Posts: 2,322
Joined: Jan 2009
Reputation: 7
Post: #4
Button called 'title' will take you to the context menu - top left on the 'arrow' pad
find quote
Fantasi0 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sep 2006
Reputation: 0
Post: #5
Oh sweet! My life is now complete Big Grin thx
find quote