I/O Exception

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
distracto Offline
Senior Member
Posts: 168
Joined: Oct 2009
Reputation: 4
Location: North Vancouver
Post: #1
I continue to get this error on my phone (Samsung Galaxy S, Android 2.1; Windows 7 64bit; XBMC current version)

I/O Exception (java.io.FileNotFoundException) http://192.168.0.100:8080/xbmcCmds/xbmcH...emInfo(120)

Does anyone have any idea what I might have done wrong?
find quote
olum Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #2
Hello,

I got exactly the same Exception.
It was running very well, but just the other moment the exception was raising.

I use Version 0.8.5-beta1 Revision 730

Is it a problem of the Server or of Client?

Thank you
olum
find quote
e2zippo Offline
Senior Member
Posts: 204
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #3
I get it as well, it worked before, but then it just started appearing.
find quote
distracto Offline
Senior Member
Posts: 168
Joined: Oct 2009
Reputation: 4
Location: North Vancouver
Post: #4
freezy? anyone?

i am now using froyo 2.2 and still get the same error..... help!
find quote
e2zippo Offline
Senior Member
Posts: 204
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #5
I still get it all the time, and it's bloody annoying! Please help!
find quote
NineT9mustang Offline
Skilled Skinner
Posts: 235
Joined: Nov 2004
Reputation: 0
Post: #6
Figured this one out for you guys Smile

I got this same error, and I tried:
-Restarting App, XBMC, PC
-Reinstalled App and XBMC
-Updated/Downgraded App to other versions

Than I started messing around with every combination of setting in the app, and eventually I found out if you change the port number, it works Smile I'm using 8081 instead of 8080

So to recap, change port. Let me know if this worked for you guys, it worked for me
find quote
e2zippo Offline
Senior Member
Posts: 204
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Post: #7
NineT9mustang Wrote:Figured this one out for you guys Smile

I got this same error, and I tried:
-Restarting App, XBMC, PC
-Reinstalled App and XBMC
-Updated/Downgraded App to other versions

Than I started messing around with every combination of setting in the app, and eventually I found out if you change the port number, it works Smile I'm using 8081 instead of 8080

So to recap, change port. Let me know if this worked for you guys, it worked for me

I figured it out a while back in my other thread, i should've posted it here as well.

But thanks! Smile
find quote
distracto Offline
Senior Member
Posts: 168
Joined: Oct 2009
Reputation: 4
Location: North Vancouver
Post: #8
wow thanks for the tip! changing the port number totally worked!

this is a great app thanks to everyone
find quote
TSellers Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #9
Tried about 4 different ports, didn't help.
find quote
freezy Online
Team-XBMC Android Remote Developer
Posts: 885
Joined: Dec 2006
Reputation: 15
Location: Switzerland
Post: #10
For cases like this, a log would be great. See the FAQ for how to obtain it.

Running XBMC on my HTPC, tablet, phone and pinball machine.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting. Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first.
find quote
Coeluh Offline
Member
Posts: 66
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #11
(2012-03-24 11:48)TSellers Wrote:  Tried about 4 different ports, didn't help.
I did this as well, no solution so far. Anyone any help?
find quote