[WINDOWS] Official HOW-TO use a Logitech Harmony Remote with XBMC

  Thread Rating:
  • 3 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
StefanM Offline
Member
Posts: 73
Joined: May 2010
Reputation: 0
Location: Aarhus, Denmark
Post: #61
BUMP. I could really use some help with this.

http://www.yodo.dk/ is my small site were I write guides and news in danish about XBMC and HTPC
find
StefanM Offline
Member
Posts: 73
Joined: May 2010
Reputation: 0
Location: Aarhus, Denmark
Post: #62
BUMP

http://www.yodo.dk/ is my small site were I write guides and news in danish about XBMC and HTPC
find
StefanM Offline
Member
Posts: 73
Joined: May 2010
Reputation: 0
Location: Aarhus, Denmark
Post: #63
BUMP BUMP. Anyone?

http://www.yodo.dk/ is my small site were I write guides and news in danish about XBMC and HTPC
find
StefanM Offline
Member
Posts: 73
Joined: May 2010
Reputation: 0
Location: Aarhus, Denmark
Post: #64
Any who guide me into a direction for help?

http://www.yodo.dk/ is my small site were I write guides and news in danish about XBMC and HTPC
find
bodhi Offline
Fan
Posts: 432
Joined: Sep 2010
Reputation: 1
Post: #65
(2012-11-23 14:13)StefanM Wrote:  Any who guide me into a direction for help?

Have you looked in this?
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=77519

If you can't find info in that thread, please post there and I will try to help. This thread is dead.
(This post was last modified: 2012-11-23 23:40 by bodhi.)
find
Thread Closed